Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur’u severim de kimse kusura bakmasın birileri kuyumu kazdı deyip giden kişiyle yol gidilmez. Burası Galatasaray.
İyi ki seviyormussun he. Gönülden bir iş yapacaksin, çevrendeki çakallar sürekli seni kotuleyecek, adını lekeleyecek, beş kuruş faydaları olmayacak sen de dur biraz daha zarar verin bana diye orada kalırsın heralde mazoşistsin

İyi ki seviyormussun he. Gönülden bir iş yapacaksin, çevrendeki çakallar sürekli seni kotuleyecek, adını lekeleyecek, beş kuruş faydaları olmayacak sen de dur biraz daha zarar verin bana diye orada kalırsın heralde mazoşistsin

Gönülden iş yapmak da ne bileyim. Erden Timur Galatasaray bünyesinde kaldığı süreçte marka değerini vs her şeyini artırmadı mı? Kim tanıyordu öncesinde?

Hiçbir şey karşılıksız değil.

Yarın öbürsü gün Galatasaray başkanı olduğu takdirde çok daha fazla eleştiriye, baskıya vs maruz kalacağı aşikar.

Velhasıl kelam zaten eleştirdiğim noktada farklı düşünüyoruz. Bulunduğu konum itibariyle duygularına yenik düştüğünü ve bunu yapmaması gerektiğini düşünüyorum, siz ise tam tersini düşünüyorsunuz. Haliyle burada diyebileceğim başka bir şey kalmıyor.
Başkan olduğunda maruz kaldığı eleştiride gitse haklı olurdun çünkü başkanlık demek tek yetki demek. Kendi karar alırdı kendi hesap verirdi, kendi ekibini kurardı. Eleştiriye de karşılığını verirdi ki burada mevzu eleştiri değil bel altı vurmak.

Mevcut pozisyonu gönüllülük esasına dayanmış ve atanmış birisiydi. Bu şartlarda bu ekiple çalışmayı tercih etmemesi doğal bir durum.

Gönülden iş yapmak da ne bileyim. Erden Timur Galatasaray bünyesinde kaldığı süreçte marka değerini vs her şeyini artırmadı mı? Kim tanıyordu öncesinde?

Aksine işleri bozuldu adamın, sayısız dava yedi. Süreçleri bildiğine emin misin?

En büyük işlerde çıkıp tek poz vermeyen adamı rantçı gibi görmek ilginç bayağı.

Erden Timur’u severim de kimse kusura bakmasın birileri kuyumu kazdı deyip giden kişiyle yol gidilmez. Burası Galatasaray.

Kuru sıkı beylik laflar edip. Kenara cekilmekle olmuyo bu isler.

Sonraki donem baskan sensin diyip sözünü yiyen, yuzune baska arkasindan baska konusan, atilan sacmasapan iftiralara göz yuman, yeni yonetimde transferle ugrasma diyen, istedigi hic kimseyi yonetime almayan bi herifle basil yol yurusun ET?

Tam tersi Dursunu ezip gecmedigine kiziyorum ben.

Ne faydası var somut sanki adam evsizde bizim sayemizde iş güç sahibi oldu gibi lanse etmek komik o kadar faydası olduysa hadi çıksın bir tane daha Erden Timur çok karlı ya niye çıkmıyor?

Türk oyuncu yetişmesini istiyolarsa draft sistemi gibi bir sistemin lige gelmesi gerekiyor. Bununla ilgili uzun uzun bir metin hazırlayıp TFF ye atmıştım şeylerine bile takmadilar. Ligin en altinda yeni gelen takimlardan başlayarak en üste kadar seçim hakkı ve ücret konusunda parametrelerle göstermiştim. Hem heyecan artar hem de en azindan her sene bir alt sıra takimina 2. Liglerden iyi bir oyuncu katmış olursun. 2. Ligdeki takımlarda o parayla gelişmeye devam ederdi

Kuru sıkı beylik laflar edip. Kenara cekilmekle olmuyo bu isler.

Sonraki donem baskan sensin diyip sözünü yiyen, yuzune baska arkasindan baska konusan, atilan sacmasapan iftiralara göz yuman, yeni yonetimde transferle ugrasma diyen, istedigi hic kimseyi yonetime almayan bi herifle basil yol yurusun ET?

Tam tersi Dursunu ezip gecmedigine kiziyorum ben.

Teşekkürler son yazdığın cümle ile neden Erden Timur’a çok kızgın ve kırgın olduğumu açıkladığın için.

Kerem gidiyosa Oguz gerekliydi. Onun disinda neden alinmadi denecek bir durum yok. Takimda kanat pozisyonlari fazlasiyla dolu. Iyi bir sagbek, Okan hoca aksine azman bir orta saha ve Kohn’den cikabilirsek iyi bir sol bek lazim. Baska eksigimiz yok.

Rantçı demedim ki. Rantçılık çok başka bir şey. Sadece bu kadar gönüllü muhabbetine karşılık olarak söyledim.
Yönetime girmeden önce Nefin büyüklüğü ile şu anki durumu farklı değil. Adamın işi genelde yurt dışı, tek devlet ihalesi almamış.

Son 2 sene konut sektörü ölü dönemine girdi yani ortada kendi şirketine artı bir değer yok. Ha bu süreçte verdiği 30-40 m euro var bilinen, muhtemelen zarardadır.

Gönüllü değil de reklam amacında olsa Mertens Torreira uçağından ilk kendi çıkardı, Icardi üzerinden prim yapardı.

Bu adamın sevilme sebebi bunlar iş bitirmesi ve reklam peşinde olmaması. Senin dediğinden rantçı olmasa bile çıkar ilişkisi anlamı çıkıyor ee öyleyse çıkarım var devam ederim demesi beklenirdi o da ayrı mevzu.

Yönetime girmeden önce Nefin büyüklüğü ile şu anki durumu farklı değil. Adamın işi genelde yurt dışı, tek devlet ihalesi almamış.

Son 2 sene konut sektörü ölü dönemine girdi yani ortada kendi şirketine artı bir değer yok. Ha bu süreçte verdiği 30-40 m euro var bilinen, muhtemelen zarardadır.

Gönüllü değil de reklam amacında olsa Mertens Torreira uçağından ilk kendi çıkardı, Icardi üzerinden prim yapardı.

Bu adamın sevilme sebebi bunlar iş bitirmesi ve reklam peşinde olmaması. Senin dediğinden rantçı olmasa bile çıkar ilişkisi anlamı çıkıyor ee öyleyse çıkarım var devam ederim demesi beklenirdi o da ayrı mevzu.

Tamam doğru söylüyorsun, yorumumu şöyle değiştiriyorum; tüm bu olumsuzluklara rağmen 30 milyon insan tarafından sevildi ve desteklendi. Keşke bu gücün farkında olsaydı.

Adam'ın yüzüne gülüp arkadaşından iş çevirirler. Kendilerinin gram icraatleri olmadan adamı kıskanır kendi reklamlarını yapmaya çalışırlar devamlı adama mobbing uygularlar sonra neymiş efendim erdem timur bizi satmış yarı yolda birakmismis. Ulan adam kendi dedi tek yanımda olan icardi diye. Taraftar desteği vs bunlar kuru gürültü 2 tweet atmayla bu işler olmuyor. Adam'ın eşi hastaymış onu bile bir çoğumuz bilmiyorduk. Bu kadar şımarık her b.ku bildigini iddaa eden bi topluluk yoktur.
Edit: bu adam çoğumuzdan daha büyük Galatasaraylı. Bir çoğu Erden Timur'u transfer işlerinden dolayı istiyor olabilir ama bu adamın yaptığı sadece transfer değildi oyunculara gerçekten değerli olduklarını aile olduklarını hissettiriyordu. Yeri geliyor maaşları kendi ödüyordu. Sezon başlasın bakalım o maaşları kim ödeyecek kim zor zamanda elini cebine atacak.

Tamam doğru söylüyorsun, yorumumu şöyle değiştiriyorum; tüm bu olumsuzluklara rağmen 30 milyon insan tarafından sevildi ve desteklendi. Keşke bu gücün farkında olsaydı.
Farkında zaten.Hata ettim diyor.yapmamalıydım diyor.Aslında bence dön çağrısı bekliyor.

Adam'ın yüzüne gülüp arkadaşından iş çevirirler. Kendilerinin gram icraatleri olmadan adamı kıskanır kendi reklamlarını yapmaya çalışırlar devamlı adama mobbing uygularlar sonra neymiş efendim erdem timur bizi satmış yarı yolda birakmismis. Ulan adam kendi dedi tek yanımda olan icardi diye. Taraftar desteği vs bunlar kuru gürültü 2 tweet atmayla bu işler olmuyor. Adam'ın eşi hastaymış onu bile bir çoğumuz bilmiyorduk. Bu kadar şımarık her b.ku bildigini iddaa eden bi topluluk yoktur.

1- Tabii ki bu yapılanlar çok yanlış. Ama ne ilk ne de son. Şimdi sosyal medya sayesinde her şey anında yayılıyor. Eskiden de vardı ve hep olacak maalesef.

2- Doğru söyledin sadece Icardi benim yanımda diye. O zaman buradan şunu düşünmek gerekir mi? Acaba Okan Buruk, teknik kadro, diğer oyuncular da Erden beye karşı yönetim tarafında mı yer aldılar ya da ses çıkarmadılar. O halde burada bu duruma karşı bir tepki vermek gerekmez mi niye hiç bu tarafı düşünmedik?

3- Son kısım hakkında kişisel söyleyeceğim, her boku bildiğini iddia eden birisi olmadım. Bu forumda gelip karşılıklı tartışabileceğin ve eğer haklıysan sonunda da “doğru söylüyorsun sen haklısın” diyeceğin birisiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt