Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olüvieraya eyüpspor ile aynı tesislerde antrenman yapacağız yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor diyerek kazık atmalıyız

Anguissa’ya 20-25 bile versen Hojbjerg + Wendel’in yapacagi isi tek basina yapabilir, hucum ozellikleri Wendel, defansı Hojbjerg kadar olmasa da.

Hem buyuk hem kucuk maclarda iyi performans verebilir.

Hojbjerg CL ve derbilerde, Wendel ise kucuk maclarda fark yaratir.

Anguissa’ya 20-25 bile versen Hojbjerg + Wendel’in yapacagi isi tek basina yapabilir, hucum ozellikleri Wendel, defansı Hojbjerg kadar olmasa da.

Adamin yasi 35 olabilir

Evet te 12 yabancı kuralını düşününce party adamlığı para etmiyor maalesef.
Bence gerçekten transfer kabiliyetimiz olmuş olsa Tete ve zaha'ya bile gerek yok.
Parti adamlığı sınırsız yabancı olsa da para etmiyor. Takımdakiler seviyor diye gitmek istemeyebilir. Kimse de bizim verdiğimiz parayı vermez.

zambonun yaşı sıkıntı gibi geliyor bana

ha doğru bile olsa 20 civarı bonservis geri dönüşü olmayacak adama vermemeliyiz bence

Emekli olmak istiyorsa gitmesin, son parasini alir, lisansi cikarilmaz, B takimla antrenmana cikar.

Parasinin yarisini biz veririz gider bi yere diye dusunuyorum
Geçen sene oynamadı ve kafasına taktığını düşünmüyorum bu durumu. O zaten emekli olmuş bence. Yüksek emekli maaşı ile zaman geçiriyor paşam...

Elin gavuru bizim gibi mi her gitmek isteyen oyuncusuna tamam diyip 3-5 milyona satacak veya dümenden opsiyonla kiralayacak ?

Wendell benim bildiğim 2 senedir Rusya’dan kaçmaya çalışıyor. Zenit öyle 5-10 milyona sırf oyuncu gitmek istiyor diye bırakmaz. En az 25 isterler o adama

Okuduklarıma inanamıyorum

Bir insan Uber zenginse duygusuz mu olmak zorunda , vurdumduymaz mi olmak zorunda

Ulan hiç mi sevilmediniz hiç mi kirilmadiniz da insan halinden bu kadar anlamiyorsunuz

Ben de anlamiyorum zaten 4-2-4 oynuyoruz nerdeyse o 2li defansif olsun bari

Ligde yariyor da avrupada zortluyoruz
fb bizi tarumar etti son maçta gördük. bu sene jk ts falan da geçen sene gibi olmayacak. nedir bu kadar hücum aşkı anlamış değilim. torreira yanına fizikli birini koymazsak en sonunda nagatomo gibi ciğeri sönecek adamın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt