Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.759
- 18.853
- 1.188
gurbo haterlar begenir bunu, bizi elon musk saniyorlarHayır Eurom kalmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gurbo haterlar begenir bunu, bizi elon musk saniyorlarHayır Eurom kalmadı
Zeytin sen sadece gooooooooool yaz be yaSat icardiyi barışı keremi abdülü
Çek fredi oğuzu taliscayi
Arkana yaslan sampiyonlugu izle
Benim de tek olur gördüğüm yer Eyüp. Ama arda da göz göre göre kendini zora sokmaz...Olüvieraya eyüpspor ile aynı tesislerde antrenman yapacağız yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor diyerek kazık atmalıyız
Biz boey sattık yeterliSat icardiyi barışı keremi abdülü
Çek fredi oğuzu taliscayi
Arkana yaslan sampiyonlugu izle
Adamin yasi 35 olabilirAnguissa’ya 20-25 bile versen Hojbjerg + Wendel’in yapacagi isi tek basina yapabilir, hucum ozellikleri Wendel, defansı Hojbjerg kadar olmasa da.
Hem buyuk hem kucuk maclarda iyi performans verebilir.
Hojbjerg CL ve derbilerde, Wendel ise kucuk maclarda fark yaratir.
Parti adamlığı sınırsız yabancı olsa da para etmiyor. Takımdakiler seviyor diye gitmek istemeyebilir. Kimse de bizim verdiğimiz parayı vermez.Evet te 12 yabancı kuralını düşününce party adamlığı para etmiyor maalesef.
Bence gerçekten transfer kabiliyetimiz olmuş olsa Tete ve zaha'ya bile gerek yok.
zambonun yaşı sıkıntı gibi geliyor banaAnguissa’ya 20-25 bile versen Hojbjerg + Wendel’in yapacagi isi tek basina yapabilir, hucum ozellikleri Wendel, defansı Hojbjerg kadar olmasa da.
Hem buyuk hem kucuk maclarda iyi performans verebilir.
Hojbjerg CL ve derbilerde, Wendel ise kucuk maclarda fark yaratir.
zaman çok hızlı geçiyor
şu 3 günlük dünyada
ahiretinizi yakmayın
allah için bir şeyler yapın
Geçen sene oynamadı ve kafasına taktığını düşünmüyorum bu durumu. O zaten emekli olmuş bence. Yüksek emekli maaşı ile zaman geçiriyor paşam...Emekli olmak istiyorsa gitmesin, son parasini alir, lisansi cikarilmaz, B takimla antrenmana cikar.
Parasinin yarisini biz veririz gider bi yere diye dusunuyorum
Bellingham bize 20ye gelecek olsa bunlar yine almaz o farkli bi mevzuzambonun yaşı sıkıntı gibi geliyor bana
ha doğru bile olsa 20 civarı bonservis geri dönüşü olmayacak adama vermemeliyiz bence
Bak bu adamda ticari zeka mevcut.Wendel icin Tete+10
Hemen alırım bundan iyi gelmez hicbir türlümemnun kalmadım
Ben de anlamiyorum zaten 4-2-4 oynuyoruz nerdeyse o 2li defansif olsun bariwendel derdimize çare olacak gibi durmuyor. hoca hücumu da 8den beklemesin bir zahmet
fb bizi tarumar etti son maçta gördük. bu sene jk ts falan da geçen sene gibi olmayacak. nedir bu kadar hücum aşkı anlamış değilim. torreira yanına fizikli birini koymazsak en sonunda nagatomo gibi ciğeri sönecek adamınBen de anlamiyorum zaten 4-2-4 oynuyoruz nerdeyse o 2li defansif olsun bari
Ligde yariyor da avrupada zortluyoruz