Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hojbjergden daha iyisini almamiz namümkün

Şu herifi zorlayın bari hadi ya
valla ben de ikna oldum oyunumuza göre gelebilecek en uygun adam hojgberg. bunlar wendel falan xsmall adamları zorlamaya başladı. geçen sene yediğimiz kontralar çabuk unutulmuş heralde. fb son maçta göbeğimizi deldi deldi döndü bi daha deldi

Bu senede bizi sampiyon yaparsa benim icin mertens, gecen sene muazzamdi hic beklemiyordum boyle bir sey

İsmi hiç başına çıkmamış bir isimle ilgileniyoruz basina çıkarsa açıklarım

valla ben de ikna oldum oyunumuza göre gelebilecek en uygun adam hojgberg. bunlar wendel falan xsmall adamları zorlamaya başladı. geçen sene yediğimiz kontralar çabuk unutulmuş heralde. fb son maçta göbeğimizi deldi deldi döndü bi daha deldi
Hojbjergden daha iyisini almamiz namümkün

Şu herifi zorlayın bari hadi ya
23-24 lig verilerinde hojberg çok önde

Screenshot_20240714-142545~2.webp

Ben de anlamiyorum zaten 4-2-4 oynuyoruz nerdeyse o 2li defansif olsun bari

Ligde yariyor da avrupada zortluyoruz

aklıma gelen tek bir şey var

o da klopp örneği

hocada klopp etkisi çok gibi geliyor bana

o da liverpoolun fiziksel oyununu thiago alarak toplu oyuna evirmeye başlamıştı

normalde thiago klopp oyununda ne alaka demiştim

ama bence de asıl önemli çıkan yönü fiziksel gücü ikili mücadele başarısı olan biri tercih edilmeli ama yukarıdaki senaryo da aklıma geliyor

O mac daha cok mental kaynakliydi ya sistemle falan aciklanabilecek bi mac degil bence

Wendel torreira ikilisi olmaz diyenler. Senede oynadığımız büyük maçlar zaten sayı olarak az. Büyük maçlarda da 3 lü orta saha yaparsın torreira, wendel , Kerem (Berkan) sonra skora göre Mertens girer Bence 3 5 maç sağlam olayım diye Hojberg torreira yapmaya gerek yok orta sahayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt