Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.318
- 58.486
- 3.383
Hojbjergden daha iyisini almamiz namümkün
Şu herifi zorlayın bari hadi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla ben de ikna oldum oyunumuza göre gelebilecek en uygun adam hojgberg. bunlar wendel falan xsmall adamları zorlamaya başladı. geçen sene yediğimiz kontralar çabuk unutulmuş heralde. fb son maçta göbeğimizi deldi deldi döndü bi daha deldiHojbjergden daha iyisini almamiz namümkün
Artık kıvırcık mıvırcık idare edicez kemalimKuzu diye boksör mu olur ya
Biz bu Sergio dan nasıl kurtuluruz
trakya kıvırcığı üstüne kuzu yoktur azizimArtık kıvırcık mıvırcık idare edicez kemalim![]()
Eylül'de herkesi Aytaç Kara'ya fit eder bunlar.mayısın sonunda amrabat ismi çıkınca tatmin etmemişti. şuan herkes fit olur sanırım
İstesek suan aliriz knkHojbjergden daha iyisini almamiz namümkün
Manu bu hafta amrabat icin kararini verecekmis, almazlarsa bize sans dogabilirmayısın sonunda amrabat ismi çıkınca tatmin etmemişti. şuan herkes fit olur sanırım
valla ben de ikna oldum oyunumuza göre gelebilecek en uygun adam hojgberg. bunlar wendel falan xsmall adamları zorlamaya başladı. geçen sene yediğimiz kontralar çabuk unutulmuş heralde. fb son maçta göbeğimizi deldi deldi döndü bi daha deldi
23-24 lig verilerinde hojberg çok öndeHojbjergden daha iyisini almamiz namümkün
olmaz hoca 4-2-3-1den vazgeçerse idam edileceğini düşünüyorWendel hücumcu #8 ise:
Torreira
Wendel Kerembay
Ben de anlamiyorum zaten 4-2-4 oynuyoruz nerdeyse o 2li defansif olsun bari
Ligde yariyor da avrupada zortluyoruz
O mac daha cok mental kaynakliydi ya sistemle falan aciklanabilecek bi mac degil bencevalla ben de ikna oldum oyunumuza göre gelebilecek en uygun adam hojgberg. bunlar wendel falan xsmall adamları zorlamaya başladı. geçen sene yediğimiz kontralar çabuk unutulmuş heralde. fb son maçta göbeğimizi deldi deldi döndü bi daha deldi