Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ne lan transfer olmuştur diye foruma girdik Manchester havası alıp dönmüşler Oğuz'u da Fb'ye kaptırmışlar

Sırada ne var Barış €15m'ye Kerem €7m'ye yollanıyor mu

adı çıkan oyunculardan tominay goretzka bizim oyunumuza en uygun oyunculardı bence sonra da hojbjerg gelir

rabiot ve anlatıldığı kadarıyla wendel biraz korkutuyor açıkçası

Perisicccccccc

Screenshot_20240714-145217~2.webp

Parti adamlığı sınırsız yabancı olsa da para etmiyor. Takımdakiler seviyor diye gitmek istemeyebilir. Kimse de bizim verdiğimiz parayı vermez.
Çok enteresan bir durum biliyormusun Sevgili Kerem; son yıllarını sürekli kiralık gezen bir oyuncuya 4 senelik kontrat yapmak nasıl bir iştir .Kuruşuna kadar ödeyeceksin .Avrupa haritası üzerinde Oliviera'ya hangi takım 1 milyon üstü verir.Allah bilir kontratında bilmediğimiz daha ne bonus maddeleri vardır .Bizim bildiğimiz 3 milyon euro yıllık .Gönül isterdi ki bira hırslı olsun aidiyet duygusu olsun ama nafile.En çok kızdığımda oyun içerisinde sürekli kaybolması.Bu huyuyla nefret ettirdi kendisinden.Garibim torreira resmen tüm maçlar 2 adamlık çalıştı.Oliviera'yı araki bulasın.Gönül isterdi ki bu kadar para verdiğin oyuncudan faydalanabilesin.4 sene kontrat yapanlar acısına katlanacak diyecek hiçbir şey yok.

Bülent Timurlenk: "Dursun Özbek'n ilk dönemindeki transferlerin 1 numaralı kahramanı Cenk Ergün bugün hala transferde etkiliyse geçmiş olsun! Böyle bir backgrounda sahip olduğuna falan inanmıyorum ben! Böyle diyince 'Ndiaye şu paraya satıldı' diyorlar, geçin kardeşim!" (343)

Bülent Timurlenk: "Dursun Özbek'n ilk dönemindeki transferlerin 1 numaralı kahramanı Cenk Ergün bugün hala transferde etkiliyse geçmiş olsun! Böyle bir backgrounda sahip olduğuna falan inanmıyorum ben! Böyle diyince 'Ndiaye şu paraya satıldı' diyorlar, geçin kardeşim!" (343)
Aysal döneminde Tulun’un asistanı gibi bir şey değil miydi bu adam. Ne ara transfer yapacak bir geçmişi var

Aysal döneminde Tulun’un asistanı gibi bir şey değil miydi bu adam. Ne ara transfer yapacak bir geçmişi var
Bülent Tulun ismini duyunca hafakanlar basıyor biran insanı:Aynı Adnan Sezgin yada mehmet Özbek isimlerini duyduğumuz gibi. Erden timur ismine kadar ne isimlerle çalıştık arkadaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt