- 26 Ocak 2021
- 41.070
- 40.323
- 3.078
Uzun zamandır takibimde olan bir futbolcu gereken patlamayı henüz yapabilmiş degil iyi oynarsa elimizde tutamayiz 6 ay içinde 30-40 milyon eurolara satarıznasıl topçu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun zamandır takibimde olan bir futbolcu gereken patlamayı henüz yapabilmiş degil iyi oynarsa elimizde tutamayiz 6 ay içinde 30-40 milyon eurolara satarıznasıl topçu
Mertens yetiştirmeli biraz.Uzun zamandır takibimde olan bir futbolcu gereken patlamayı henüz yapabilmiş degil iyi oynarsa elimizde tutamayiz 6 ay ince 30-40 milyon eurolara satarız
Hayır ilkay 2015 öncesi sectigi icin milli takımını yerli sayılıyorİlkay yerli mi sayılıyor mavi kart tek bir kişi için geçerli değil miydi oda Kerem D içindi onu da kaldırmadılar mı.
Hoca zaten boşa transfer yapmayacagız, efe var, kerem var vs dediğine göre hikaye net. Geçen yıl olduğu gibi asla olmayacak isimler ortaya atılıp sonra daha düşük profilli birisini almak istemedik diyecekler. Bu yönetim geçen yıl avrupada belki final oynayabilecekken sol beke transfer yapmadı, sağ beke de bosta bulduğu tutmayacagını 5 yaşında cocugun bildigi birisini getirdi.Metehanı kerem.demirbayi övecek kadar düştüysek bu büyük sıkıntı.Metehan genç belki gelirim de senin asla sağ bekin olamaz.efe ve Eyüp ten de birsey çıkacağını sanmıyorum.Hadi hepsini geçtim kerem.demirbay var ne demektir ya.Kerem oliviera denen vurdumduymazın bir tık mücadele edeni o kadar
Lan ben sicmamak için yemiyorum
Çoğu dediklerinize zaten katılıyorum yerli oyunculara verilen abartı sözleşmeler inanılmazdı üstüne Levent Nazifoğlu'nun Eren ve Serdar gibi oyunculara yığınla kontrat vermesi kaliteli adamlar yerine B sınıf oyuncularla doldulamaları hepsine hak veriyorum.Şampiyonlar liginde olmak zorunda değilsin. Geçen sene uefada da olsan kar edecektin, doğru maliyet yönetimi de budur. Ha Boey etkisi böyle olmazdı o ayrı.
Ben okuduğum, izlediğim sezonları unutmam, Uefa’ya ilk savunma yapacağın dönemde oyunculardan maaş düşüşü istenmesi gündemdeyken çıkıp biz maaş düşüşü istemeyiz diyen kimdi, hatırlıyor musun? O gün Selçuk vs maaşları düşürsen önceki sezonda 71m euro da zarar etmezdin o sene zaten baştan başa fail bir sezondu. Tolga Cigerci’ye 3 bonservis 2 maaşı veren de Dursun.
Diğer yandan, 10 tane adam alıp ikinci sene sadece dördüyle devam edebildiysen bir şeyler yanlış demektir o maliyetlerde. Başarılı olan işleri de yazdım Mariano, Fernando ve Gomis. Belhanda da faydalıydı ama 4 senede 25 m euro maliyet yaptıracak bir oyun oynamadı. Sneijder daha ucuza maloldu Belhanda’dan mesela.
Uefa’ya 5 m euro zarar edicem diye söz veriyorsun 2 sene ama 1 yıl ertelemeli ceza yiyorsun üstüne 50 m euro zarar ediyorsun. O gün Uefaya savunamasalar ŞLye de gidemeyecektin bak buralara hiç girmedim bile.
Nasıl 110 milyon dolar+150 villaya kaptırdık o araziyi anlayamıyorum500 milyon dolar diye kampanya yaptılar tek kazandığımız 500 milyon lira, kırdırınca 350 milyon lira. Dolar 3 küsürdü o dönem yanlış hatırlamıyorsam.
150 tane de villa var elde 8 yılda hala bitmeyen. Elindeki malın yatırımı özelinde korkunç bir anlaşma.
İyi bir topçu City ile şampiyonlar ligini aldı. Almanya milli takımında oynuyor hemde turknasıl topçu
@Sami KarakoçUzun zamandır takibimde olan bir futbolcu gereken patlamayı henüz yapabilmiş degil iyi oynarsa elimizde tutamayiz 6 ay içinde 30-40 milyon eurolara satarız
1.5 ay uğraş Barış'ın ikamesi olan adamı alama...
Bu saatten sonra Barış'ı da satmam Kerem'i de satmam devlet yetkilerinede yabancı kuralı böyle kaldıkça ikisini rehin alıyorum yurt dışı defterleri kapalı derim.barış kalacak o zaman..
Barış oguz gelse de kalmalıydi zatenbarış kalacak o zaman..
Oğuz transferi resmi şekilde kapanmıştır demedikten sonra çalımdır sonuçta Kerem, Barış ikisi varken Haziran ayında görüşmeye başladı geçenlerde halen anlaşıldı Alanyaspor fiyat kırması bekleniyor deniyordu.Oğuz transferi 1 transfer çalımı mıdır ?