Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metehanı kerem.demirbayi övecek kadar düştüysek bu büyük sıkıntı.Metehan genç belki gelirim de senin asla sağ bekin olamaz.efe ve Eyüp ten de birsey çıkacağını sanmıyorum.Hadi hepsini geçtim kerem.demirbay var ne demektir ya.Kerem oliviera denen vurdumduymazın bir tık mücadele edeni o kadar
Hoca zaten boşa transfer yapmayacagız, efe var, kerem var vs dediğine göre hikaye net. Geçen yıl olduğu gibi asla olmayacak isimler ortaya atılıp sonra daha düşük profilli birisini almak istemedik diyecekler. Bu yönetim geçen yıl avrupada belki final oynayabilecekken sol beke transfer yapmadı, sağ beke de bosta bulduğu tutmayacagını 5 yaşında cocugun bildigi birisini getirdi.
Bu sene sağ bek dubios + ingilterede istenmeyen bir kiralık
Orta saha ndombele, etebo tadında bir işe yaramaz olacak.
Bu kulup mezunlarının yarısı Galatasaray tarafatarı bile olmayan lisenin faşizminden kurtulmadıkça asla ileri gidemez. Çünkü aynı topluluk kendileri dışında başarılı olacak birisini gördüğünde gücü kaybetmemek için kulubun basarısız olmasını göze alarak o kişiyi yok eden bir topluluk. Erden Timur, Adnan Polat, Burak Elmas olayları buna örnektir.
Bu sene de Okan Hocayı basarısızlıga kurban edip kendileri adada purolarını içecekler.

İlkay gelsin de Ugandalı sayılsın önemli değil.

sanki alabilcekmişiz gibi ne sayılcağını konuşuyoz. Bu çapsızlar imzalı formasını alıp gelemezler.

çok fazla tutarsızlıklar var yönetici demeçlerinde.. uefa tepemizde..

Şampiyonlar liginde olmak zorunda değilsin. Geçen sene uefada da olsan kar edecektin, doğru maliyet yönetimi de budur. Ha Boey etkisi böyle olmazdı o ayrı.

Ben okuduğum, izlediğim sezonları unutmam, Uefa’ya ilk savunma yapacağın dönemde oyunculardan maaş düşüşü istenmesi gündemdeyken çıkıp biz maaş düşüşü istemeyiz diyen kimdi, hatırlıyor musun? O gün Selçuk vs maaşları düşürsen önceki sezonda 71m euro da zarar etmezdin o sene zaten baştan başa fail bir sezondu. Tolga Cigerci’ye 3 bonservis 2 maaşı veren de Dursun.

Diğer yandan, 10 tane adam alıp ikinci sene sadece dördüyle devam edebildiysen bir şeyler yanlış demektir o maliyetlerde. Başarılı olan işleri de yazdım Mariano, Fernando ve Gomis. Belhanda da faydalıydı ama 4 senede 25 m euro maliyet yaptıracak bir oyun oynamadı. Sneijder daha ucuza maloldu Belhanda’dan mesela.

Uefa’ya 5 m euro zarar edicem diye söz veriyorsun 2 sene ama 1 yıl ertelemeli ceza yiyorsun üstüne 50 m euro zarar ediyorsun. O gün Uefaya savunamasalar ŞLye de gidemeyecektin bak buralara hiç girmedim bile.
Çoğu dediklerinize zaten katılıyorum yerli oyunculara verilen abartı sözleşmeler inanılmazdı üstüne Levent Nazifoğlu'nun Eren ve Serdar gibi oyunculara yığınla kontrat vermesi kaliteli adamlar yerine B sınıf oyuncularla doldulamaları hepsine hak veriyorum.

Gomis'i gönderip Diagne'ye 13 m euro bağlamakta bir hataydı Fernando gönderip 3 sene boyunca yerini dolduramayıp Taylan'ı 6 yapmakta hataydı hem sportif hem de şampiyonluklardan etti o yüzden geçmişteki hatalardan tecrübe edinmek önemli oluyor.

Zaten geçmiş konulara daha girsek uzar gider her taşın altından bir şey çıkıyor o yüzden geçmiş geçmişte kalmıştır geri dönemeyeceğimize göre başarılı ya da başarısız hepsinden ders alıp doğruları yapmak zorundayız.

Kaldı ki 2 senedir Erden Timur bir vizyon koydu ve omurga inşa etti şu ana kadar takımda 2 eksik parçası var onları tamamlarsak bu sene çok daha büyük gelirlerin kapısını açabiliriz.

Alttan gelen yüksek sayıda 2000 jenerasyonu var bunlara son yıllardaki çocuklar eklenince ciddi farkı açma noktasına adım adım basamakları çıkıyoruz bir noktada siyasiler bunu ister mi bilmiyorum ama kırılma noktası yaklaşıyor umarım hem ekonomik hem de sportif açıdan bu noktaya ulaşırız.

500 milyon dolar diye kampanya yaptılar tek kazandığımız 500 milyon lira, kırdırınca 350 milyon lira. Dolar 3 küsürdü o dönem yanlış hatırlamıyorsam.

150 tane de villa var elde 8 yılda hala bitmeyen. Elindeki malın yatırımı özelinde korkunç bir anlaşma.
Nasıl 110 milyon dolar+150 villaya kaptırdık o araziyi anlayamıyorum :(

1.5 ay başkanlar düzeyinde uğraş ve Barış'ın ikamesi olan adamı alama sonra muhabirlere Okan hoca oynatmayacaksa almayayım haberini sipariş ver.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt