Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın transferine kadar tek kelime etme çalımı yiyince sağa sola ayrı oynasın ondan sonra yalanlar başlasın.

Bari Coufal ile falan anlaşın yahu bir yere gitmediyse?

Doue değil bisakka diyorum. En başından kandiniz muhabirlere. Bisakka yi alabilir mi bunlar o maliyete girebilir mi? Beke o kadar para veren adam 20m vermesi lazim orta saha içinde. Bunlarin max bütçesi 15m falan. 2 bolgeye 7-8m dan toplam 15m harcayıp işi bitircekler
Ben bissaka istemem ki zaten dedic yada doue varken.7-8 milyon euroya en az kıymadığın sürece de bu oyuncular gelmez.Gider köhn gibi bir adam alırsın ucuza sonra soru işareti olur o da.Minimum 30m harcamadıktan sonra zaten 6.hafta falan orta sahada demirbay sağda kaan başlar 11de

Sözleşmesi devam eden oyuncu, üstelik sana faydalı, ihtiyacın olun bir oyuncu ise satmayacaksın çünkü sen büyük kulüpsün.
İlk amacın oyuncu satıp para kazanmak değil sportif olarak başarılı olmak
Biz Rennes değiliz.

Gittiniz enayi muhabirlerin haberlerine kandiniz sonra gelip yangın yapıyorsunuz. Ben Galatasarayin yillardir icardi hariç 10m+ bonservis verip 4m+ yıllık ücret ödediği transfer hatırlamıyorum

abicim orta saha bütçemiz minimum 20-25 milyon euro demiyorsan eğer çıkıp mctominay falan ismini zikretme ya bu ne amatör bir adam ya.Ya çık de ki orta sahaya 10m ayırdık yada isim falan zikretme yani.Adamlar takımdaki en faydalı oyuncularını sana kaç paraya verecekler ya aynen bir akıllı sizsiniz millet keriz zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt