- 16 Haziran 2010
- 202.874
- 154.609
- 6.838
İbrahim Hatipoğlu: "McTominay ve Doue transferleri için yoğun çaba harcıyoruz"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Scott alabilmeleri %1, bence sırf tepki azaltmak için atılıyor ortaya.İbrahim Hatipoğlu: "McTominay ve Doue transferleri için yoğun çaba harcıyoruz"
Imkansiz kimi kandiriyolar yavİbrahim Hatipoğlu: "McTominay ve Doue transferleri için yoğun çaba harcıyoruz"
Ben bissaka istemem ki zaten dedic yada doue varken.7-8 milyon euroya en az kıymadığın sürece de bu oyuncular gelmez.Gider köhn gibi bir adam alırsın ucuza sonra soru işareti olur o da.Minimum 30m harcamadıktan sonra zaten 6.hafta falan orta sahada demirbay sağda kaan başlar 11deDoue değil bisakka diyorum. En başından kandiniz muhabirlere. Bisakka yi alabilir mi bunlar o maliyete girebilir mi? Beke o kadar para veren adam 20m vermesi lazim orta saha içinde. Bunlarin max bütçesi 15m falan. 2 bolgeye 7-8m dan toplam 15m harcayıp işi bitircekler
CUma günü kamp bitince anlarız transferleri. 2. Kampa yetiscek diyor yetismezse isyana başlıyorum admirim10-11 milyon vermem diyor daha iyisi bize mi para verecek?
8 m euro'dan 10 m euro'ya çıkıyoruz sana inandırıcı gelmedi mi.Imkansiz kimi kandiriyolar yav

Bende katılıyorum o durumdaCUma günü kamp bitince anlarız transferleri. 2. Kampa yetiscek diyor yetismezse isyana başlıyorum admirim
Hayırlı olsun 2 sideİbrahim Hatipoğlu: "McTominay ve Doue transferleri için yoğun çaba harcıyoruz"
Dünyanin herhangi bir yerinde 30M Euro'ya sattigi adamin yerini ilk 11 seviyesinde 3M euro civarina doldurabilen bir kulüp olmus mudur?İbrahim Hatipoğlu: "Sağ bek için 10-11 milyon euro verecek halimiz yok."
8 m euro tekliften 10 m euro'ya çıkarsak belki çift haneli rakamlar kafa karıştırabilir yanlışlıkla imza filan atarlar.
İbommmİbrahim Hatipoğlu: "McTominay ve Doue transferleri için yoğun çaba harcıyoruz"