Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 ay önce hojberg diğer teklifleri görmek istiyo diyodu

2 ay geçti turnuva bitti hala aynı şeyi söylüyo

Ross işin önemli teklif var dediği de 1.5 m satın alma opsiyonlu kiralama he

Bu adam ya 1.5 m euronun nolduğunu bilmiyo ya da hangi kulüpte transferden sorumlu yönetici olduğunu bilmiyo

Neden transfer istiyorsunuz ki? Bu adamlar sahada tffde kulüpler birliğinde bizim hakkımızı mi savunacaklar sanki? Her puan kaybindan sonra nazikçe açıklama yapıp köşeye çekilecekler. Transfer yapsan ne olacak hakkını gasp edecekler yine
Bunlar öyle şahıslar ki şampiyonluğu da satarlar

Geçen sene satacaklardı da erden müsaade etmedi

İhanet hıyanet delalet zaruret içerisindeyiz

Mc tominay ın dün attığı fotoya 10 gün önceki fotoğraf mı demiş bu badem bıyıklı ?

Cidden çıldırtacak beni

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İbrahim Hatipoğlu: "Başkanımızla transferlerin kampa yetişeceğini biz söyledik. Talip olduğumuz oyuncuların hepsi Euro 2024 ve Copa America'da oynadıkları için şu an anlaşmamız mümkün değil. O açıklamaları yaparak hata yaptık."

bu ahmakça ve aptalca açıklamalar doğru değildir umarım

Max. 15 M. Bonservis makul yıllık ücret ile alınabilirse 8 ve 10 oynayan Uruguaylı iş yapar gibi duruyor.

Florya-dursun Özbek- murat kurum ( çevre şehircilik ve iklim bakanı olmuş yine galiba )

Dursun önceki gelişinde riva projesi vardı şimdi florya. Acaba cidden bu adamın tek derdi bu projeler mi diye şüphe duyuyor insan. Sonuçta gs ye verdiği borçları kuruşuna kadar icra ile isteyen birinden bahsediyoruz. Gs kulübüne bağlılığı ve fanatikliği tartışılır açıkçası

Başkanı, yöneticisi Oğuz'un ismini alıcı dille ağızlarına aldıktan 2 ay sonra 1 günde febe'ye kaptırıyorsa beceriksiz, kepaze, yalancı vs. olduklarına dair başka bir referansa ihtiyaç yok. Galatasaray bunların elinde olamaz, olmamalı !

Dursun Özbek: McTominay transferiyle bizzat ilgileniyorum 🤣🤣 der mi der.

Tamı tamına 1 yıldır 8 numara 7 aydırda sağbek arıyoruz. Ömrü hayatımda bu kadar beceriksiz, bu kadar aciz, bu kadar yalan söyleyen bir yönetim görmedim. Dursun demek felaket demektir, sadece Erden Timur için katlanıyorduk sana ama sen hem Florya’yı satıp peşkeş çekeceksin hemde şampiyonluğu, emir büyük yerden gelmiştir bu adama o yüzden bu seneden bir beklentiniz olmasın çünkü kaoslar bizi bekliyor. Daha olan kadroyu bozacaklar az sabredin göreceksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt