Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatipoğlu 2. Kampa transfer yetişir dediyse ona da yetişmez

Belli ki para harcamayacağız. 7/24 karı kız likelayan scout şefimiz bi kaç adam bulsun da, Yağız Sabuncuoğlunu twitter’dan takip eden sözüm ona Şanlıspor yöneticisi olabilecek kapasiteli arkadaş da ikna etsin bari genç oyuncu alalım. Scott’un Hojbjergin falan en az yıllık 7-8 e geleceği aşikar.

Zaha - ziyechin birbirini tamamlaması

Ekli dosyayı görüntüle 252427
Ziyechi en iyi tamamlayacak topçu barış alperdir

Zaha ile ziyech ise aynı anda sahada olmamalı

O yüzden ben bu sene forvet arkasında
Bay-kerem-ziyech üçlüsğnğ görcepinizi düşünüyorum

Kerem genç mertens rolüne bürünecek merkezden delicilik ve önde pres yapıcak, Bay sol kanat da kanat fırvet rolünde sık sık birebir yapıcak
Ziyech ise hücumdaki pm ve top tutma rolünü üstlenicek

Kaos genelde bize yarar da bu kaos sıkıntı geçmişi var çünkü Dursun ne halt etse sevdiremez kendini kavga dövüş geçecek tüm sene.

Oradaki araziyi hiç inceledin mi?

O ikinci faz epey mesafede inşaat alanı zaten daha arasinda bir tepelik var, a takımın olduğu yerde kimse etkilenmez bile

Diğer sahalar zaten kat kat aşağıya doğru gidecek
İnşaat yapılırken tesisi nasıl kullanacaksın

Toz toprağın olmayacağı,sesin gelmeyeceği bi mesafe yok ki orda

2.fazın zemin düzlemesi ve binaların kabası bitse anlarım da orda çok iş var incelediğim kadarıyla

ibo: ilgilendiğimiz oyuncular euro2024 finalinden sonra tatile çıktı, tatilleri bittikten sonra görüşmeler hızlanacak

Benim hissettiğim orta sahaya ayrılan bütçe 10-15 arası sağ beke ayrılan bütçe 6-7 bandında belki fırsat çıkarsa bi 10 da öyle gider Buda iyi bi bütçe aslında mesela gider orta sahaya

Dominguez veya guendouzi
Sağ bekede şu ebeoseli alırım en aZından yatırımlık olur bide olursa düşük bütçe genç yetenekli 10 numara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt