Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birakalim buyuk ismi. Basimiza ne geldiyse buyuk isim yuzunden geldi

Iṣ yapacak isimsiz topcular lazim bize

Tominay ingiltereden gelip burda ingilteredeki gibi kendini yirtacagini sanan anca kendini kandirir

Hatip degilmiydi marcao gibi transferleri seviyorum diyen? Gitsin öyle transferler yapsin ozaman

Olmayacak topcularin pesinden kosup zaman kaybetmesin. Gecen sene erden baskan da ayni hatayi yapti, isim de isim. Sonunda dombeleye kaldik
hatip en baştan ben asker adam istiyorum dedi

cenk mi kovalıyor acaba bu isimleri anlamadım

Bı yönetici şuan anlaştığımız oyuncular var daha iyileri için bekletiyoruz diye bir açıklama yapabilir mi ya hadi daha iyisini alamadın bu oyunculardan ne performans bekleyeceksin. Bu nasıl bi üsluptur. Yarın bı gün takımdaki oyunculara da çöp çeker.
Bence yalan ya o açıklama.

Min orta saha Höjberg —> gelmek istemiyor
Min sağ bek Doue

Bunların daha kalitesizi bayağı bir kalitesizdir yani ve öyle anlaştığımızı, beklettiğimizi de sanmıyorum.

İyi diyorsun da bir çözüm önerisinde bulunmuyorsun? Biz inşaat firması değiliz ki zaten. Mecbur bu şekilde ilerleyecek başka türlü nasıl olacaktı? 2 sene daha Florya'da devam etmek seçenekler arasında yok.

Ben ibo ingiltereye niye gitti dedim
Yusuf tesis incelemeye gitmişler kb için dedi
Ben bizim tesisin 1.fazı zaten bitti 2.sinede başlamazlar bile niye tesis incelemeye gidiyolar ki dedim

Konu burdan açıldı

sapla samanı karıştırmayın. ibonun bıyıgı gayet de eleştirilir. bıyık, tip eleştirisi degildir. kimse kimseyi boyu kısa, kel, şaşı diye eleştiremez ama o bıyık tercihen bırakılmış. kesmiyorsa eleştirilecek tabi ki.

Konu B. Elmas>Dursun Özbek'e doğru evriliyor.. Okan hoca yazık etti kendine.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

gedsonu almayı beceremeyen burak mı

az kalsın küme düşürüyordu
Sadece ibrasızlık organizasyonu yapsın yönetmesine gerek yok

En azından istenmediği yerde durmayacak haysiyet vardı adamda

Yanlışında da ısrar etmedi ve hatalarını kabul etti

Ayrıca bize çok değerli futbolcular kazandırdı

GSdlhF0XoAApzG-

sapla samanı karıştırmayın. ibonun bıyıgı gayet de eleştirilir. bıyık, tip eleştirisi degildir. kimse kimseyi boyu kısa, kel, şaşı diye eleştiremez ama o bıyık tercihen bırakılmış. kesmiyorsa eleştirilecek tabi ki.
ne var bu bıyıkta?

Screenshot_98.webp

özelden atsana kendını bakalım tipini merak ettim

Sadece ibrasızlık organizasyonu yapsın yönetmesine gerek yok

En azından istenmediği yerde durmayacak haysiyet vardı adamda

Yanlışında da ısrar etmedi ve hatalarını kabul etti

Ayrıca bize çok değerli futbolcular kazandırdı
fener şampiyon olsun kaos cıksın siz stres atın diye cöpe atacak senemiz dkmız yok

Ben ibo ingiltereye niye gitti dedim
Yusuf tesis incelemeye gitmişler kb için dedi
Ben bizim tesisin 1.fazı zaten bitti 2.sinede başlamazlar bile niye tesis incelemeye gidiyolar ki dedim

Konu burdan açıldı
Mecbur devam edecekler 2. faz'a konu sadece A takım değil çünkü

Bu Oğuz Aydın'da ne var çok merak ediyorum, 4-5 ay top oynamış 24 yaşında adam yalnızca bu ülkede 5 milyon euro eder, ederi maks 2 milyon euro. Umarım almayız hatta umarım bu ülkeden yerli oyuncuyu free değilse asla almayız.

Büyük kazıktan kurtulduk, zaman daha iyi gösterecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt