Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21 temmuzda neler planlıyorsunuz cenk ergun bey?

gündüz space odasında bi eleman yönetimin gidip hocaya Oğuz için oynatacaksan alalım dediğini anlatıyordu.

gerçekse bayağı komik yaw.

Oğuzu alamadık ben Kero ve Barış kaldı sayıyorum artık, ikisinden biri giderse muhtemelen ağır söver ihraç falan alırım.
Niye sövüyosun,gitmezler

Giydirenler utansın.

2 ay görüşüp alamadılar forumdan Oğuz için ikimiz gitsek Alanyaspor başkanıyla şu an anlaşma şerefine Alanya clublarında coşuyorduk.

Kerem Ziyech Barış Zaha Yunus varken Oğuz da ısrarcı olmamız gerçekten gerekir miydi ? Bu arada Oğuz da Barış Alper vibe ı alan biri olarak soruyorum Umudum

gündüz space odasında bi eleman yönetimin gidip hocaya Oğuz için oynatacaksan alalım dediğini anlatıyordu.

gerçekse bayağı komik yaw.

Oğuzu alamadık ben Kero ve Barış kaldı sayıyorum artık, ikisinden biri giderse muhtemelen ağır söver ihraç falan alırım.
Zaten Kerem ve Barış'ın kalacağı durumda Oğuz gereksiz olurdu ama şu var Kerem ve Barış'ın Avrupa hayali varsa suya atsınlar bu saatten sonra satılması teklif edilemez.

Sadece bu sene değil seneye içinde aynısı geçerli iyi bir yerli kanat çıkana kadar transferleri tamamen askıya alınmıştır eğer giderlerse harbi sağlam küfür ederim.

Kerem Ziyech Barış Zaha Yunus varken Oğuz da ısrarcı olmamız gerçekten gerekir miydi ? Bu arada Oğuz da Barış Alper vibe ı alan biri olarak soruyorum Umudum
Kerem kaldığı senaryoda gerek yoktu ama bu çocukların önüne taş koyduk bu saatten sonra seneyede gönderilemezler.

Yabancı kuralı 12'ye düştüğü ortamda iyi yerlilere sahip olmak sadece gereklilik değil aynı zamanda şart oğlu şart o yüzden seneyede satma işi suya düştü.

Kerem kaldığı senaryoda gerek yok ama bu çocukların önüne taş koyduk bu saatten sonra seneyede gönderilemezler.
Abi Barış bu şekilde giderse seneye onu kimse tutamaz. Görünen o ki Kerem de kalıyor, hatırı sayılır bir rakam da gelmeyeceğine göre + Yunusumuz var abi belki bu sene Kerem den daha fazla katkı alacağımız isim bu yüzden Oğuz olmadığına üzüldüm ama yıkıldım da diyemem

Rabiotun takımı 4 agustos civarı belli olur,keşke biz olsak o ayrı...

Şu an ilk 11 düzeyinde yabancı oyuncularla beraber feneri ezer geçeriz ama yerli konusunda farkı ciddi kapattılar çizgi oyuncuları yoktu onu da dahil ettiler.

Bek rotasyonunu söylemeye gerek yok açık ara ligin en güçlü takımı konumundalar daha ellerinde Levent bile var bizde orjinal mevkisi bek olan tek Köhn var.
Beşiktaş'ın da açık ara en zayıf olduğu konu yerli rotasyonu elle tutulur 2-3 oyuncu hariç hiçbir oyuncuları yok muhtemelen çok iyi kadro kursalar bile yerliler yüzünden sona kadar dayanamazlar.

Günay
Kaan - Abdülkerim - Metehan - Kazımcan
Berkan - Demirbay
Barış
- Yunus - Kerem
Eren

İrfancan
Mert - Samet - Çağlar - Ferdi
İsmail
- Mert Hakan
Cengiz - İrfan - Oğuz
Cenk

Muhtemelen somut gelişmeler olacak,21i itibariyle.bu kesin artık 😎 iyi geceler

Oguz baris alperin neresi olur bilemedim
Oğuz tüm derbilerde dikkat çeken bir oyuncuydu. Ben güclü fiziğini ve topu kolay kolay kaybetmemesini Barışa benzetiyorum. Unutmamalıyız ki Barış için geçen sene neler deniyordu. Barış sol bek sağ bek derken şampiyonluğu kazandıran adam oldu. Angelino tutsaydı belkide bugün bu kadar çok Barış demiyor olurduk

Oğuz tüm derbilerde dikkat çeken bir oyuncuydu. Ben güclü fiziğini ve topu kolay kolay kaybetmemesini Barışa benzetiyorum. Unutmamalıyız ki Barış için geçen sene neler deniyordu. Barış sol bek sağ bek derken şampiyonluğu kazandıran adam oldu. Angelino tutsaydı belkide bugün bu kadar çok Barış demiyor olurduk
Süper ligi takip eden adamlar bilir hangi oyuncunun alınıp hangi oyuncunun alınmayacağını biliyorlar zaten başlıklar duruyor. Alanyaspor maçı gündüz olduğu zaman burada takip eden adamlar belli tek tek sayarım.

Bu sene Oğuz'u alıp rotasyona sokup seneye Barış giderse direk elinde hazır oyuncu olacaktı ama anlamazlar neyse artık yazmaktan yoruldum bir şey demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt