- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
21 temmuzda neler planlıyorsunuz cenk ergun bey?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye sövüyosun,gitmezlergündüz space odasında bi eleman yönetimin gidip hocaya Oğuz için oynatacaksan alalım dediğini anlatıyordu.
gerçekse bayağı komik yaw.
Oğuzu alamadık ben Kero ve Barış kaldı sayıyorum artık, ikisinden biri giderse muhtemelen ağır söver ihraç falan alırım.
ihraç alırsam beni özler misinNiye sövüyosun,gitmezler
@Keramettin TANRIVERDİAllahim sen berat lusun,gokdenizin ve eren aydının da yolunu aç metehan ve yusuf demir gibikeramettin abime kapak olsun
![]()
Giydirenler utansın.
2 ay görüşüp alamadılar forumdan Oğuz için ikimiz gitsek Alanyaspor başkanıyla şu an anlaşma şerefine Alanya clublarında coşuyorduk.
Zaten Kerem ve Barış'ın kalacağı durumda Oğuz gereksiz olurdu ama şu var Kerem ve Barış'ın Avrupa hayali varsa suya atsınlar bu saatten sonra satılması teklif edilemez.gündüz space odasında bi eleman yönetimin gidip hocaya Oğuz için oynatacaksan alalım dediğini anlatıyordu.
gerçekse bayağı komik yaw.
Oğuzu alamadık ben Kero ve Barış kaldı sayıyorum artık, ikisinden biri giderse muhtemelen ağır söver ihraç falan alırım.
Kerem kaldığı senaryoda gerek yoktu ama bu çocukların önüne taş koyduk bu saatten sonra seneyede gönderilemezler.Kerem Ziyech Barış Zaha Yunus varken Oğuz da ısrarcı olmamız gerçekten gerekir miydi ? Bu arada Oğuz da Barış Alper vibe ı alan biri olarak soruyorum Umudum
Ben kimseyi özlememihraç alırsam beni özler misin
dursun her kosulda gitmeli zaten florya projesi tahmin edildigi gibi hic edilirse ilk genel kurulda ibrasizliktan duser baskanligiAğustosun sonunda play off var. Olumsuz bir sonuçta dursun da gider. Avrupa da başarı şart artık
Abi Barış bu şekilde giderse seneye onu kimse tutamaz. Görünen o ki Kerem de kalıyor, hatırı sayılır bir rakam da gelmeyeceğine göre + Yunusumuz var abi belki bu sene Kerem den daha fazla katkı alacağımız isim bu yüzden Oğuz olmadığına üzüldüm ama yıkıldım da diyememKerem kaldığı senaryoda gerek yok ama bu çocukların önüne taş koyduk bu saatten sonra seneyede gönderilemezler.
HelalBaba bence Hojbjerg daha imkansız, euro da da yine burdayım dedi. Mc Tominay daha olur gibi ha en imkansızı Sabitzer
Oguz baris alperin neresi olur bilemedimKerem Ziyech Barış Zaha Yunus varken Oğuz da ısrarcı olmamız gerçekten gerekir miydi ? Bu arada Oğuz da Barış Alper vibe ı alan biri olarak soruyorum Umudum
dursun her kosulda gitmeli zaten florya projesi tahmin edildigi gibi hic edilirse ilk genel kurulda ibrasizliktan duser baskanligi
Oğuz tüm derbilerde dikkat çeken bir oyuncuydu. Ben güclü fiziğini ve topu kolay kolay kaybetmemesini Barışa benzetiyorum. Unutmamalıyız ki Barış için geçen sene neler deniyordu. Barış sol bek sağ bek derken şampiyonluğu kazandıran adam oldu. Angelino tutsaydı belkide bugün bu kadar çok Barış demiyor olurdukOguz baris alperin neresi olur bilemedim
Süper ligi takip eden adamlar bilir hangi oyuncunun alınıp hangi oyuncunun alınmayacağını biliyorlar zaten başlıklar duruyor. Alanyaspor maçı gündüz olduğu zaman burada takip eden adamlar belli tek tek sayarım.Oğuz tüm derbilerde dikkat çeken bir oyuncuydu. Ben güclü fiziğini ve topu kolay kolay kaybetmemesini Barışa benzetiyorum. Unutmamalıyız ki Barış için geçen sene neler deniyordu. Barış sol bek sağ bek derken şampiyonluğu kazandıran adam oldu. Angelino tutsaydı belkide bugün bu kadar çok Barış demiyor olurduk