Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bankalar birliği anlaşmasına uyan tek takım biziz muhtemelen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onlarında resmi gelirlerinin yarısına bloke konuluyor. Konmama şansı yok. 4 banka da izliyor resmi hesapları. Aradaki fark onların başkanları, yönetimdekiler cebinden para çıkartıp kulübe veriyorlar.

Bizde bir tek ET vardı bunu yapan. O da gidince sap gibi ortada kaldık işte.

Bu hafta 2 ve 8 gelmeli artık.Her nerede yaşatılıyorsa.Birde gidenlerde olmalı.Hadi action artık. mesela Tete 10 milyona Brezilyaya gitti.Oliviera Arabistana bonservis kazandırarak gitti:) haberleri çıkmalı.hatta KAP gelmeli.

Cepten para koyma konusuna çok takılıyorsunuz, Ali Koç dışında bunu yapan pek yok. Beşiktaştaki adam Rafa için verdi de onun olayı reklam.

Kulübün kendi ürettiği gelir 7 milyar lira idi geçen sene, bu sene de öyle olacak, Florya da katılırsa 10 milyar olacak.

Kısacası kulübün gelirlerini arttırmak olmalı mesele para vermek değil. Ha nakit akışı bir problem çünkü kulüpler alacaklarını sezon içerisinde alıyorlar.

Bu arada Batshuai için nasıl pozitif bakıldı o maliyetle - fenerin forvetini çektin - forvetsiz kaldılar diye.

Oğuz aydın konusunda fener cengizin kol gibi kontratından çıkıyorsa çok daha ucuza genç adam aldı.

Yönetim uysun hala - anansın "apokerim sen oakdarlık oyunucu musun" konusunun aynısı aslında oğuz aydın

Onlarında resmi gelirlerinin yarısına bloke konuluyor. Konmama şansı yok. 4 banka da izliyor resmi hesapları. Aradaki fark onların başkanları, yönetimdekiler cebinden para çıkartıp kulübe veriyorlar.

Bizde bir tek ET vardı bunu yapan. O da gidince sap gibi ortada kaldık işte.

Ali koç dışında cepten para hibe etme enayiliğine girecek başka bir isim tahmin edemiyorum. O da tamamiylen hırsından sokağa döküyor paralarını

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uğur'u da
uğur'u seveni
sevmiyoruz
lanetliyoruz

Bir de bir eleştiri gelmiş niye ET savunuyormuşum ama mevcut yönetimi savunmuyormuşum, taraflılıkmış bu da.

Evet taraf olduğum yer Galatasaray, ben 1 senedir yönetimdeki diğer üyelerin pasif kaldığını ve iş yapmadıklarını anlatıyorum burada. En basiti ağustos 2023te ET ve bir kaç kişi tarafından hazırlanan ve sunulan altyapı planı için 1 senedir kimse görevlendirilmedi, neyi eleştireceğim ben burada?

Başkana veya yöneticilere şekilsel hakaretlere zaten izin verilmiyor, hırsız vs söylemleri de takip ediyoruz ancak eleştiriyi dibine kadar hakediyorlar.

Hiç bir yönetici yönetimi eleştiren taraftara bunlar Galatasaraylı değil diyemez mesela ya da Nevzat üzerinden taraftara artistlik yapamaz. Bu şartlarda gidip Hatipoğlunu mu savunacağım? İlk eleştiride taraftara hakaret eden yarın baskı altında kimbilir neler yapar.

Bir de bir eleştiri gelmiş niye ET savunuyormuşum ama mevcut yönetimi savunmuyormuşum, taraflılıkmış bu da.

Evet taraf olduğum yer Galatasaray, ben 1 senedir yönetimdeki diğer üyelerin pasif kaldığını ve iş yapmadıklarını anlatıyorum burada. En basiti ağustos 2023te ET ve bir kaç kişi tarafından hazırlanan ve sunulan altyapı planı için 1 senedir kimse görevlendirilmedi, neyi eleştireceğim ben burada?

Başkana veya yöneticilere şekilsel hakaretlere zaten izin verilmiyor, hırsız vs söylemleri de takip ediyoruz ancak eleştiriyi dibine kadar hakediyorlar.

Hiç bir yönetici yönetimi eleştiren taraftara bunlar Galatasaraylı değil diyemez mesela ya da Nevzat üzerinden taraftara artistlik yapamaz. Bu şartlarda gidip Hatipoğlunu mu savunacağım? İlk eleştiride taraftara hakaret eden yarın baskı altında kimbilir neler yapar.
çok uzun ve 1 - 1.5 yıl geriye gidilir aslında bu konu altında ama ben tek bir şey diyeceğim

ET'yi yıldırıp kurtuldular - Dursun Özbek "GS başkanlık sisteminde kulüptür - trasnferleri BEN yaptım" diyen adam. haliyle bütün bu plansızlık - kaotik gidiş - Hatipoğlundan önce zaten Dursun'a yazar ET düşmanlığında bağımsız.

şu an tüy diktiler - sıvama fazındalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt