Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.151
- 101.367
- 5.238
nERDEN bileyim!bilMIYORum KI
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nERDEN bileyim!bilMIYORum KI
AYnERDEN bileyim!
Onlarında resmi gelirlerinin yarısına bloke konuluyor. Konmama şansı yok. 4 banka da izliyor resmi hesapları. Aradaki fark onların başkanları, yönetimdekiler cebinden para çıkartıp kulübe veriyorlar.Bu bankalar birliği anlaşmasına uyan tek takım biziz muhtemelen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erden Timur dönecek.Buraya yazıyorum.Bir de sene içi bunlardan it gibi saldıranlara tepki koymasını bekleyeceğiz. Kim koyacak, koyabilecek olan tek kişi var mı
Onlarında resmi gelirlerinin yarısına bloke konuluyor. Konmama şansı yok. 4 banka da izliyor resmi hesapları. Aradaki fark onların başkanları, yönetimdekiler cebinden para çıkartıp kulübe veriyorlar.
Bizde bir tek ET vardı bunu yapan. O da gidince sap gibi ortada kaldık işte.
Kimlere sorayım Ki
yönetim eleştirisi yapmış heralde böyle dediysen - yapmışsa bir bakıcam - yönetim eleştirilerinde güzel çatal dilli oluyor çünkü.Ugur karakullukcuyu fazla sevmem ama dün yayininda cok güzel konusmus
yönetim eleştirisi yapmış heralde böyle dediysen - yapmışsa bir bakıcam - yönetim eleştirilerinde güzel çatal dilli oluyor çünkü.
çok uzun ve 1 - 1.5 yıl geriye gidilir aslında bu konu altında ama ben tek bir şey diyeceğimBir de bir eleştiri gelmiş niye ET savunuyormuşum ama mevcut yönetimi savunmuyormuşum, taraflılıkmış bu da.
Evet taraf olduğum yer Galatasaray, ben 1 senedir yönetimdeki diğer üyelerin pasif kaldığını ve iş yapmadıklarını anlatıyorum burada. En basiti ağustos 2023te ET ve bir kaç kişi tarafından hazırlanan ve sunulan altyapı planı için 1 senedir kimse görevlendirilmedi, neyi eleştireceğim ben burada?
Başkana veya yöneticilere şekilsel hakaretlere zaten izin verilmiyor, hırsız vs söylemleri de takip ediyoruz ancak eleştiriyi dibine kadar hakediyorlar.
Hiç bir yönetici yönetimi eleştiren taraftara bunlar Galatasaraylı değil diyemez mesela ya da Nevzat üzerinden taraftara artistlik yapamaz. Bu şartlarda gidip Hatipoğlunu mu savunacağım? İlk eleştiride taraftara hakaret eden yarın baskı altında kimbilir neler yapar.
madem öyle bir bakayım - normal konuda tiz sesine dayanamıyorum çünküaynen, yönetime girdirmis baya güzel, bizim gibi yangin tayfada kendisi