Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar eleştiri gerektirir.
İftira değil.
Sen iftira dersin başka birisi hesap sormak. Taraftar sonuna kadar haklı. Hadi dursunun yalanlarını geçtim. Say say bitmez. Herkesin sorduğu Galatasaray'ın belkide tarihinde en yüksek gelir elde ettiği dönemde paraları nerede sorusu. Buna açıklama gelmiyorsa bu iftira değildir. Tam tersi bunu açıklanamazsan zan altında kalırsın. Taraftarda tepkisini, lafını koyar ortaya.

ET eylül 2023 te yaptığı basın açıklamasında eylül ayına kadar toplam gelirin 218 milyon euro olduğunu söyledi. Büyük ihtimal ile geçen yılı 230 milyon euro civarı bir rakam ile kapadık.

Aynı basın toplantısında kulübün en büyük gideri olan maaş yükünü sponsorluklar hariç 39 milyon euro olduğunu söyledi.

BB bloke hesaptan faiz ödemesi nasıl işliyor nette bulamadım. Ana para ödemesi bu yıl. Geçen 2 yılda faiz ödemesi vardı. O yılki faizi ödedikten sonra hesaptan bloke kalkıyor olmalı.

Bu durumda taraftar soruyor. Tarihin en yüksek gelirinde biz nasıl transfer yapamıyoruz. Bu paralar nereye gitti diye. Haklılarda.

Bir oyuncu Sneijder değilse Falcao değilse medyaya ismini düşürüp haftalarca onunla uğraşmak bu kulübe saygısızlık gibi geliyor.

Normalde totalde o adamın adı medyaya duyurulduktan sonra 3 gün içinde bitmiyorsa ya o adamla hiç görüşülmüyordur ya da yöneticilerin çapsızdır.

Burak Elmas bile bu yaz ki yönetimden daha hassastı. Bir tarih verdi yetiştiremedi ya da Ghezzal falan girdi onlar da fiyasko ama çat çat hemen ansızın Boey , Cicaldau falan indirtti. Hiç eveleyip gevelemedi

Bir oyuncu Sneijder değilse Falcao değilse medyaya ismini düşürüp haftalarca onunla uğraşmak bu kulübe saygısızlık gibi geliyor.

Normalde totalde o adamın adı medyaya duyurulduktan sonra 3 gün içinde bitmiyorsa ya o adamla hiç görüşülmüyordur ya da yöneticilerin çapsızdır.

İsmini telaffuz ettiğimiz adamlarla bir ilgimiz olduğunu sanmıyorum.

İki senedir ortasahan yarım sezondur sağ bekin yok ki Boey’in gideceği çoktan belliydi de hiçbir hazırlık yapmamışsın bu bile istifa nedeni. İnşallah Zeki yedek olarak gelmeye ikna olmaz. Yabancı durumu nedeniyle Zeki as sağ bekimiz olarak devam edecek diyecekler adım gibi biliyorum.

İsmini telaffuz ettiğimiz adamlarla bir ilgimiz olduğunu sanmıyorum.
Bir tane muhabirin haberi yok transferlerden zaten. Amrabatı attılar taraftarım ilgisini çekmeyince Hojbergi attılar.

Ben burda 1.5 ay önce söyledim Wendel ilaç olurdu diye göya yönetim yeni görüşecek.

Sen Wendel gibi adamı düşürmek için Temmuz ortasını mı beklersin o da üfürme bilmiyoruz sanki burayı okuduğunuzu.

Bir adam şubat ayında bankalar birliğinden kessin çıkacağını söyleyip çıkmıyor ağustosa gelip yok florya falan diye söylüyorsa aradaki 80 milyon euro nerede diye sormak hakkımız. Kusura bakmayın da transfere para vermemek için 2 senedir her dönem götümüzü yırtıp faizi ödemek için en önemli adamımızı feda ediyorsak eleştiririm de hesap da sorarım.

Nerede abi bu paralar

1.5 gün uğramadım - o kadar rahatlamıştı kafam haber bakmayınca - bu sabah kahveyle bir oturdum gene içim şişti yazılan çizileni görünce.

Bir tane muhabirin haberi yok transferlerden zaten. Amrabatı attılar taraftarım ilgisini çekmeyince Hojbergi attılar.

Ben burda 1.5 ay önce söyledim Wendel ilaç olurdu diye göya yönetim yeni görüşecek.

Sen Wendel gibi adamı düşürmek için Temmuz ortasını mı beklersin o da üfürme bilmiyoruz sanki burayı okuduğunuzu.

Yemleniyoruz. Ağırdan aldıklarını düşünüyorum. Fakat ağustosun son haftasında yılın en önemli maçlarına çıkacağız. Ve olası rakipler hiçte çantada keklik değil.

Bir adam şubat ayında bankalar birliğinden kessin çıkacağını söyleyip çıkmıyor ağustosa gelip yok florya falan diye söylüyorsa aradaki 80 milyon euro nerede diye sormak hakkımız. Kusura bakmayın da transfere para vermemek için 2 senedir her dönem götümüzü yırtıp faizi ödemek için en önemli adamımızı feda ediyorsak eleştiririm de hesap da sorarım.

Nerede abi bu paralar
Bu arada şöyle bir notum var çok konuşulduğu için. Sacha Boey’den gelen ödemeden maks 12-14 arası kasaya giriyor kalanı bankalar birliği. CL gelirleri de öyle yani bir 80 M’miz hiç olmadı.

Yemleniyoruz. Ağırdan aldıklarını düşünüyorum. Fakat ağustosun son haftasında yılın en önemli maçlarına çıkacağız. Ve olası rakipler hiçte çantada keklik değil.
Valla Elmander geldiği seneden beri burdayım. Yemiyoruz hiç sabaha kadar isim sıksınlar medyaya.

Ben şaşırıyorum bu adamlar Bats’ın menajerini falan Nisan’ın ortasında nasıl hoş ettiler de getirdiler buraya.

Wendel , 23-24 rusya ligi orumcek agi

Screenshot_20240715-105609~2.png

wendel 22-23 rusya ligi

Screenshot_20240715-105812~2.png

Wendel - torrera ikilisi guzel tamamliyor birbirlerini.

Screenshot_20240715-110026~2.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt