Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Aktürkoğlu bu ligde 3 sezon üst üste Gs gibi büyük bir takımda oynayarak ciddi skor katkısı verip kendini ispat etmiştir.

Avrupa Ligi'nde de Şampiyonlar Ligi'nde de oynamış ve yine skor katkısı vererek kendini ispat etmiştir.

Gs bu çocuğu bedava denilebilecek bir paraya aldı ve çok uygun bir maaşı var. Yaşı da gayet genç.

Diğer tarafta da Avrupa'nın bile hayran kaldığı, üst düzey savunmacıları terörize eden bir BAY var. Gs bu çocuğu da çok uygun bir bedele aldı ve uygun bir maaş veriyor.

Aynı kanatlarda Ziyech ve Zaha gibi iki adam daha var.

Bu şartlarda Oğuz'a neden 5-6 m euro bonservis verelim? Orta saha ve sağ bek eksiğimiz varken?

Ne yapmış Oğuz? Bir Anadolu takımında çift haneli skor üretti diye mi bu paralar? Ee senin kadrondaki Yunus ADS'de aynını yaptı iki sene önce. Oğuz ile de yaşıt?

Yanliş anlaşılmasın oyuncu boklamıyorum. Gayet yatırım yapılmasını hak eden bir oyuncu kendisi ama inanın GS için hiiiç öncelikli değildi.

Zaten oyuncu öğütme fabrikası Fb'ye gelen Anadolu topçularının sonunu biliyoruz. Neyse onu geçelim.

Bu arada bütün bunlardan bağımsız, GS transfer komitesinin başındaki adam çıkıp açık açık bir oyuncunun adını zikrediyorsa, keşke bizde oynasa diyorsa, başkan "o işi bana bırakın" diye şov yapıyorsa, o işi bitirecek. Bu transferde başkan ve yönetim kendini rezil ermiştir. O ayrı konu.

Ancak Oğuz'un bahsi geçen bedellerle gelmemesini, "eğri gemi doğru sefer" olarak son derece olumlu buluyorum.

haluklar 3 gundur firarda

ortalik yanarken iyi tüydüler
tabi tabi diğer yayınlardaki tepkileri vs görünce doğru hamle.

boşuna 1 saat şelale gibi yönetime laf atılacak chatlerinde çünkü.

ama genelde fener tarafında - bjk tarafında aptal bir durum olunca saniyesinde eleştiren ikili - gsde eleştiri yapılacak yerde geçiştirip yayın açmıyorsa kısmen "yanlı" olmuş oluyorlar.

bende ona uyuz oluyorum. hakaret etsinler bağırsınlar demiyorumda elşetiri yapılacak durum var ama ortada yoklar. çünkü tekrar "daha vakit var - anlamıyorum" diye geçiştirecek ortam yok.

akıllılık yapıyorlar.

Son düzenleme:
6 m fazla yerli pazarda tabii - konu ondan ziyade fenerin 2 hafta önce adı bile geçmezken cengizden tahminen çıktığı senaryoda çat çat bitirmeleri .

bizimkile demiştir Bjk bizden fazla vermiyor- fenerde de kadorda adam var .. bekleyelim bir şey olmaz mantığı muhtemelen.

geleceklerden ziyade gidecekler üzerindeki çalışmalarında olsa - mesela kerem trasnfer olcak mı yoksa net şekilde kalıyor mu ya da başkası.

öyleyse zaten ihtiyaç yok
Fener olunca bir şey denmez tabii de Cengiz’den anca kiralık çıkar bunlar. Ayrıca bununla Çağlar gönül işlerine girdiği için Ist’e geldiler, kolay kolay ayrılmazlar. Bence olay Cenk Melih Yazıcı’da. Bize Kerem’i 15’e götüreyim, 5’e Oğuz’u alın demişti; bunlara da Irfan’ı 15’e götüreyim Oğuz’u alın demiş olabilir. Ne Kerem’e ne de İrfan’a o teklifi getireceğine inanmıyorum. O kadar yetenekli bir menajer değil. Ayrıca Emin’e sen süre bulamazsın diye çıkarmaya çalışan herif de bu. Kurtulmak lazım.

Haluk Yürekli
Nevzat Dindar
Süleyman Rodop

gibi insanlarin yaptiklari haberlere asiri tepki vermenize gerek yok ki. Bu insanlar size sadece haber vermeye calisiyor. Dogru zamanda dogru transferi yapamayan "yöneticileri" elestirmeniz lazim. Sadece kulübün resmi hesaplarini takip eden insanlar öyle yapiyor.

“O işi bana bırakın”

Ekli dosyalar

• IMG_5002.webp
    IMG_5002.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 20
Oğuz işine fazla üzülmek anlamsız çünkü şöyle düşündüğümüzde Kerem-Yunus-Barış üçlüsünün bonservis olarak Galatasaray'a maliyeti 2 M civarında yani asıl mesele bu tarz oyuncuları tam parlamamışken bu bonservis bedelleriyle alabilmek veya altyapıdan çıkarabilmekte. Oğuz parladıktan sonra yüksek bonservisle transfer etmenin çok büyük bir başarı olduğunu düşünmüyorum aksine ciddi bir risk barındırıyor. Eğer oyuncu Anadolu takımı ve büyük takım arasındaki geçişi sağlayamazsa piyasası bir anda düşüşe uğrayabilir.

Al Qadsiah En Nesyri’yi alamayınca Aubameyang almış

Haluk Yürekli
Nevzat Dindar
Süleyman Rodop

gibi insanlarin yaptiklari haberlere asiri tepki vermenize gerek yok ki. Bu insanlar size sadece haber vermeye calisiyor. Dogru zamanda dogru transferi yapamayan "yöneticileri" elestirmeniz lazim. Sadece kulübün resmi hesaplarini takip eden insanlar öyle yapiyor.
dediğin doğru

sıkıntı yönetimdeki beceriksizlik bu adamlara haber servis ederken eğrisi doğrusunu bilmeden yapıyorlar

ama tivitterda gördüm nezvatın falan taraftara sallaması var - küfürlük iş mesela . kanalın biraz izlenince şişen bir özgüven var. Rodoplarda da var biraz bi.

3 kanal arasında Haluklar gen en iyi kalıyor ama onlarda hiç eleştirmiyorlar haber aldıkları için.

Haluk Yürekli
Nevzat Dindar
Süleyman Rodop

Kimse haberlerine tepki vermiyor adamlar taraftara hesap sormaya kalkıyor tepkinin sebebi bu.

transfer istiyorum

isim önemli degil

Rabiot'un Juventus'taki net maasi 7M euro imis. O adama o ücreti bu saatten sonra sadece Araplar verir.

15 Temmuz'a kadar transfer yapmadigina göre en yüksek teklife imza atmak icin piyasayi kizistiriyor.

Haluk Yürekli
Nevzat Dindar
Süleyman Rodop

Zaten yöneticileri eleştiriyor millet bunlar üstüne alınıp patronu savunuyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt