Kerem Aktürkoğlu bu ligde 3 sezon üst üste Gs gibi büyük bir takımda oynayarak ciddi skor katkısı verip kendini ispat etmiştir.
Avrupa Ligi'nde de Şampiyonlar Ligi'nde de oynamış ve yine skor katkısı vererek kendini ispat etmiştir.
Gs bu çocuğu bedava denilebilecek bir paraya aldı ve çok uygun bir maaşı var. Yaşı da gayet genç.
Diğer tarafta da Avrupa'nın bile hayran kaldığı, üst düzey savunmacıları terörize eden bir BAY var. Gs bu çocuğu da çok uygun bir bedele aldı ve uygun bir maaş veriyor.
Aynı kanatlarda Ziyech ve Zaha gibi iki adam daha var.
Bu şartlarda Oğuz'a neden 5-6 m euro bonservis verelim? Orta saha ve sağ bek eksiğimiz varken?
Ne yapmış Oğuz? Bir Anadolu takımında çift haneli skor üretti diye mi bu paralar? Ee senin kadrondaki Yunus ADS'de aynını yaptı iki sene önce. Oğuz ile de yaşıt?
Yanliş anlaşılmasın oyuncu boklamıyorum. Gayet yatırım yapılmasını hak eden bir oyuncu kendisi ama inanın GS için hiiiç öncelikli değildi.
Zaten oyuncu öğütme fabrikası Fb'ye gelen Anadolu topçularının sonunu biliyoruz. Neyse onu geçelim.
Bu arada bütün bunlardan bağımsız, GS transfer komitesinin başındaki adam çıkıp açık açık bir oyuncunun adını zikrediyorsa, keşke bizde oynasa diyorsa, başkan "o işi bana bırakın" diye şov yapıyorsa, o işi bitirecek. Bu transferde başkan ve yönetim kendini rezil ermiştir. O ayrı konu.
Ancak Oğuz'un bahsi geçen bedellerle gelmemesini, "eğri gemi doğru sefer" olarak son derece olumlu buluyorum.