Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En iyi ve istikrarlı stoperimiz Nelsson nerede üstat? İlk yazılacak adamlardan kendisi. Onun olmadığı kadrolar yapmayalım
İstikrarlı olabilir fakat en iyisi olduğuna katılmıyorum üstat eğer apo formunu yakalayamazsa nelsson oynar dediğin gibi fakat formda davinson ve apokerimden forma alma ihtimali yok bence nelssonun

Bu burhancan tam iğrenç bir valık ya. Tweet atmış birazdan Gs gelişmesi diye. Atacağı yalan için bile milleti geriyor bekletiyor vs.

Ya o kadar muhabir falan var yurtdışında başarılı. Bari onlardan feyz alın biraz ne bileyim.

Bunlar ilgiden öteye geçmez neredeyse uzun zamandır boş olan mevkiye yine kiralık 2 adam getirirlerse tepkiler en az kötü oyuncu gelmesi kadar olur.

Mctominay için United taraftarının beklentisi 25-30-35 m euro
Mazraoui için Münih taraftarının beklentisi 25-30 m euro

Bu arada 10 numarayı Mertens’in tek nasıl çıkaracağı beni ciddi düşündürüyor. Köhn-Rıdvan değişikliği yapılıp 10 mu alınsa diye düşünmüyor değilim
Tek olmayacak bu yanlis bir algi, oyun plani degisecek onun oyundan ciktigi veya olmadigi maclarda.

Hocanin aciklamasi bazen Icardi ve Batshuayi oynatmak oldugu, yani onlu arkali dedi. Bu durumda zaten 10 numara tarzinda oyuncu olmayacak. Diger turlu yine Kerem veya Ziyech'i orada kullanabilirim diyor.

Kolombiyalı Rios orta sahaya alınabilecek biri. 10 civarı bonservisi alınabilir herhalde, maaşı da daha uygundur diğer adaylardan.
o adamda hiç fena durmuyor aynen.

maç ilzemedim copa america da ama videolarda hoş. gerçi biraz merak etmiyorda da eğilim torreiraya ne kadar defansif anlamda yardımcı olabilir diye..

aynı coğrafi bölgenin adamları bir şekilde çözerler diyorum düşününce.

Tek olmayacak bu yanlis bir algi, oyun plani degisecek onun oyundan ciktigi veya olmadigi maclarda.

Hocanin aciklamasi bazen Icardi ve Batshuayi oynatmak oldugu, yani onlu arkali dedi. Bu durumda zaten 10 numara tarzinda oyuncu olmayacak. Diger turlu yine Kerem veya Ziyech'i orada kullanabilirim diyor.
Ben mertensin geçen seneki gibi geç açılacağını düşünüyorum ve büyük maçlarda mertens ile çıkılmasının sıkıntı yaratacağı belli bence

Bunun yerine ya bats ya da keremi kullanacağız pres gücü olarak diye düşünüyorum

mesele oğuzu alamamaktan çok başkanın oğuzu bana bırakın, hatipoğlunun keşke Galatasarayda oynasa gibi lafları. Bu kadar mı acemisininiz siz ya? Eğer alamkıyorsan veya almak istemiyorsan bir açıklama yap resmi ve herkesi sustur. Deli edecekler bizi sonunda cidden.
Oğuzu bana bırakın olayı medyadan çıkmadı mı? Başkanın veya yöneticilerin ağzından duyuldu mu böyle bir şey ?
"343 Digital'in haberine göre; Dursun Özbek'in son Sportif A.Ş. toplantısında Oğuz Aydın ile ilgili "Onu bana bırakın" dediği belirtildi."

İngilizler tominay icin "gitse de olur" kafasindalar

Screenshot_20240715-130245~2.webp

Screenshot_20240715-130306~2.webp

Dubois gidecek muhtemelen

Alınacak yabancı sağ bekten ziyade zekiyi de alıp orayı yerli bir isimle de garantilememiz gerekiyor bence

Lig cl kupa derken her mevki de en az iki tane birbirine yakın futbolcumuz olmalı

Bunun dışında bir ihtimal de alınacak olan yabancı sağ bekin tutmama ihtimalidir.

Zeki her türlü alınmalı kimse de beğenmemezlik yapmasın bu yönetime kalsa ucuz olsun diye murat paluli yi alırlar.

Kaanın da sağ belkten ziyade orta saha ve stoperleri yedeklemesi yeterli olur sonuçta yaşı 22 değil

Oğuzu bana bırakın olayı medyadan çıkmadı mı? Başkanın veya yöneticilerin ağzından duyuldu mu böyle bir şey ?
"343 Digital'in haberine göre; Dursun Özbek'in son Sportif A.Ş. toplantısında Oğuz Aydın ile ilgili "Onu bana bırakın" dediği belirtildi."
Alanyaya gidip baskanlariyla gorusmedi mi bag evi bilmemne

Senaryo net su an kupalar var piyasa yuksek, 1 ay sonra kimse iyi oyuncusunu birakmak istemiyorlar diyecekler.
Aslında işin kotu tarafı deneyip alamasalar neyse bence su an zaten kimseyi almayı dusunmuyor Dursun Ozbek, muhtemelen kendi verdigi paraları geri alma ve kongre uyelerine sirin gozukecek bir kac aksiyon pesinde.
Yine kucuk olsun bizim olsun diyen liseli zihniyeti cıktı ortaya.
Takımın iskeleti var falan diyenler var fakat kaan en az 4 ay olmayacak, mertens bir yas daha yaslı gecen sezon basında takımda olan boey yok ve yerine kimseyi alacak zaman kalmadığında barıs alper, kerem, sanchez gibi ederi olan adamların bazıları gidecek ve zaman kalmadı icerden cozecegiz diyecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt