Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.291
- 58.450
- 3.383
Yanlis duymus olabilirBu direk iftira atıyor yanlız suç işliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlis duymus olabilirBu direk iftira atıyor yanlız suç işliyor
İstikrarlı olabilir fakat en iyisi olduğuna katılmıyorum üstat eğer apo formunu yakalayamazsa nelsson oynar dediğin gibi fakat formda davinson ve apokerimden forma alma ihtimali yok bence nelssonunEn iyi ve istikrarlı stoperimiz Nelsson nerede üstat? İlk yazılacak adamlardan kendisi. Onun olmadığı kadrolar yapmayalım
Zeki deme ammmaaaan zeki deme... sakın yav.Bende guvensizim ama mevcut yabanci sınırından dolayi zeki ve yusufa gideceklerdir
Ya bize ya bjk ye girecek gibi ZekiZeki deme ammmaaaan zeki deme... sakın yav.

Tek olmayacak bu yanlis bir algi, oyun plani degisecek onun oyundan ciktigi veya olmadigi maclarda.Bu arada 10 numarayı Mertens’in tek nasıl çıkaracağı beni ciddi düşündürüyor. Köhn-Rıdvan değişikliği yapılıp 10 mu alınsa diye düşünmüyor değilim
o adamda hiç fena durmuyor aynen.Kolombiyalı Rios orta sahaya alınabilecek biri. 10 civarı bonservisi alınabilir herhalde, maaşı da daha uygundur diğer adaylardan.
Ben mertensin geçen seneki gibi geç açılacağını düşünüyorum ve büyük maçlarda mertens ile çıkılmasının sıkıntı yaratacağı belli benceTek olmayacak bu yanlis bir algi, oyun plani degisecek onun oyundan ciktigi veya olmadigi maclarda.
Hocanin aciklamasi bazen Icardi ve Batshuayi oynatmak oldugu, yani onlu arkali dedi. Bu durumda zaten 10 numara tarzinda oyuncu olmayacak. Diger turlu yine Kerem veya Ziyech'i orada kullanabilirim diyor.
Oğuzu bana bırakın olayı medyadan çıkmadı mı? Başkanın veya yöneticilerin ağzından duyuldu mu böyle bir şey ?mesele oğuzu alamamaktan çok başkanın oğuzu bana bırakın, hatipoğlunun keşke Galatasarayda oynasa gibi lafları. Bu kadar mı acemisininiz siz ya? Eğer alamkıyorsan veya almak istemiyorsan bir açıklama yap resmi ve herkesi sustur. Deli edecekler bizi sonunda cidden.
Şimdi baktım da eski bir makaleye göre %13’müş ama makale bayağı eski4.5 aliyor ama netmi brutmu onu bilmiyorum rusya vergi oranlari nedir arastirmak lazim
Alanyaya gidip baskanlariyla gorusmedi mi bag evi bilmemneOğuzu bana bırakın olayı medyadan çıkmadı mı? Başkanın veya yöneticilerin ağzından duyuldu mu böyle bir şey ?
"343 Digital'in haberine göre; Dursun Özbek'in son Sportif A.Ş. toplantısında Oğuz Aydın ile ilgili "Onu bana bırakın" dediği belirtildi."