Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendel bize uyar ama barcalık adam değil

Riosta eh iştelik bir adam dün izledim umarım onu almayız.

İsmi geçen goretzka tominay anguissa gibi fizikli ama ayağı da iyi oyuncu lazım

Ayrıca takım boyu da uzar bu tip oyuncularla

Manchester maçların da tominayın iki kale arası dinamo gibi gidip geldiğini gördükçe inşallah tominayı alırız diyorum

Mctominayın ayağı tahta gibi falan ama ondan daha ciğersizini görmedim bizle ismi geçenler arasında

Manchester maçları derken ? İlk maç hiç süre almadı

Riosa millet ölüp bitiyo da güney amerikalı oyuncular milli takım için ölümüne oynar transfer için yeterli bir done değil milli takım performansı. YIllarca şilide medel insan üstü top oynadı ama klüp kariyeri baya vasattı Ochoa var aynı şekilde hatırladığım
Campuzano vardı kolombiyalı yine bir copa america maçında köpek gibi basıyordu. Burada gidin alın gelin diyorduk 2. melo olur diyorduk. En son Giresunspordaydı : )
Baktım şimdi daha 28 yaşındaymış ordan oraya kiralanıp duruyormuş.

Topu topu iki mevkiye 2 adam alacaklar. Sanki takım yeni kurulmuş teknikdirektör yeni gelmişde onun raporu bekleniyormuş gibi davranılması daha doğrusu taraftarı salak yerine konması insanı deli ediyor.

Mazroui direkt ayrılacak bu hafta bayernden belki de,hazırlayın kendinizi haberlere😊sagbek yüzde 85 mazroui bence ve dediğim cikacak gibi-19 20 temmuz bu iş biter

Wendel bize uyar ama barcalık adam değil

Riosta eh iştelik bir adam dün izledim umarım onu almayız.

İsmi geçen goretzka tominay anguissa gibi fizikli ama ayağı da iyi oyuncu lazım

Ayrıca takım boyu da uzar bu tip oyuncularla

Manchester maçların da tominayın iki kale arası dinamo gibi gidip geldiğini gördükçe inşallah tominayı alırız diyorum

Mctominayın ayağı tahta gibi falan ama ondan daha ciğersizini görmedim bizle ismi geçenler arasında

Aslında bize isimlere takılı kalmayalım hem tominay hem wendel tarzında iki adam lazımdı.Israrla gös göre göre aynı hataları yapıyoruz.Sene sonunda herkes 3 tane oyuncu lazım diyordu.Şimdi ikiye oldu.

Tabiki yabancı sınırından dolayı zor 3 adam almak.Ama bunu en baştan düşünüp planyacaktık.Hatta son iki üç senenin sıkıntılarınada çekiyoruz şimdi.Oyuncu satmak ve göndermek için hiçbir çaba sarfetmiyorlar.

Şu yabancı sınırınıda zırt bırt değiştiren zihniyetinde Allah belasını versin.Her anlamda türk futbolunu nereden tutsan elinde kalıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orta sahaya Emirhan İlkhan ı getirir bunlar , avrupalı transferi yapamazlar.

İyi bir orta saha sartoglu şart bu sezon..Gönlümden geçen MC Tominay ama maddi şartlarda sicariz gibi.. Seneye mertens de bırakır artık 3lu orta sahaya geçmek lazım yavaştan.. 1 orta saha bu sezon gelse seneye de aldığımız profile göre 1 orta saha daha gerekecek..
Şimdiden Toreirayla birlikte 2 temel taşı oturtmamiz lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt