Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.859
- 24.380
- 3.198
..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İbommm hatibimmHatta yandan Erden başkanı bile andırıyor
Tominay tahta ayaklı falan değil.
@Alper Altun u takip ediyorlar, onun bugün dediği yarın haber oluyorBizim Muhabirler neredeyse taraftara soracak neler oluyor diye .....)
Vallaha videolara göre tam aradığımız profil. İyiyse bunu getir, kalan bütçeyle beki de kaliteli al
Wendel bize uyar ama barcalık adam değil
Riosta eh iştelik bir adam dün izledim umarım onu almayız.
İsmi geçen goretzka tominay anguissa gibi fizikli ama ayağı da iyi oyuncu lazım
Ayrıca takım boyu da uzar bu tip oyuncularla
Manchester maçların da tominayın iki kale arası dinamo gibi gidip geldiğini gördükçe inşallah tominayı alırız diyorum
Mctominayın ayağı tahta gibi falan ama ondan daha ciğersizini görmedim bizle ismi geçenler arasında
Campuzano vardı kolombiyalı yine bir copa america maçında köpek gibi basıyordu. Burada gidin alın gelin diyorduk 2. melo olur diyorduk. En son Giresunspordaydı : )Riosa millet ölüp bitiyo da güney amerikalı oyuncular milli takım için ölümüne oynar transfer için yeterli bir done değil milli takım performansı. YIllarca şilide medel insan üstü top oynadı ama klüp kariyeri baya vasattı Ochoa var aynı şekilde hatırladığım
Wendel bize uyar ama barcalık adam değil
Riosta eh iştelik bir adam dün izledim umarım onu almayız.
İsmi geçen goretzka tominay anguissa gibi fizikli ama ayağı da iyi oyuncu lazım
Ayrıca takım boyu da uzar bu tip oyuncularla
Manchester maçların da tominayın iki kale arası dinamo gibi gidip geldiğini gördükçe inşallah tominayı alırız diyorum
Mctominayın ayağı tahta gibi falan ama ondan daha ciğersizini görmedim bizle ismi geçenler arasında
lan olm kohnun parasını ödeyemeyenler mazraouiyi nasıl alacak :dMazroui direkt ayrılacak bu hafta bayernden belki de,hazırlayın kendinizi haberleresagbek yüzde 85 mazroui bence ve dediğim cikacak gibi-19 20 temmuz bu iş biter
Furkanım sen yeter ki iste senin için her şeyimizi veririzmc taylonmineyi isterem
Baba kiralık olabilir diye düşünüyorum.lan olm kohnun parasını ödeyemeyenler mazraouiyi nasıl alacak :d
Onu bende bilemedim,bissaka da kafami karıştırdı şu an.ama mazruoi bencelan olm kohnun parasını ödeyemeyenler mazraouiyi nasıl alacak :d