Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samiyenhaber erden gidince duyum veremez oldu

Erden sosyal medyayla ilgili her konuşmasında kimseyle alakamız,sosyal medya yapılanmamız,bize bağlı hesaplar yok diyodu

Hatta savcı alsın tüm telefonları bağlantıları incelesin diyodu

Erden bizle alakası yok diyo bu hesaba ama kendi gidince hesap duyumculuk yapamıyo

Anlayabilen var mı

Bütçe var , transfer yapmayı bilen adam lazım
Bütçe olmasına %1 bile ihtimal demiyorum olsa çoktan bitirirdik.

8-10 m euro bütçeye kimse iyi orta sahasını bırakmaz bak mesela bize teklif gelse Torreira'ya peşin 10 m euro verseler kabul eder misiniz millet söverek teklifi uzaklaştırır.

Ve biz bu adamın yanına adam aradığımız bütçe en fazla 10 m euro imkansız bir şey istiyoruz.

Artık gerçekçi olmak lazım kalbur üstü adamların hepsi minimum 15'den başlayıp 20-25-30 m euro'ya gidiyor.

Biz genel futbol dünyasına göre fakiriz o yüzden son günlere kadar cebelleşiyoruz en iyi ihtimal Eylül 3 dönemi olur o dönem pazarda atık ne varsa toplarız sağlam yiyecek kalırsa şansımıza deriz.

Sene 2007-2008 gibi facebook’ta transfer haberleri dönüyordu

Bi anda rosicky galatasaray’da yazmıştım 600-700 begeni gelmisti o zamanlara göre cok büyük sayiydi

Bi anda yayıldı yazdıgım şey webaslan falan haber girmeye basladi

Korkup sildim sonra

Silmeseydim ahmet denizci olabilirdim

8-10 m euro bütçeye kimse iyi orta sahasını bırakmaz bak mesela bize teklif gelse Torreira'ya peşin 10 m euro verseler kabul eder misiniz millet söverek teklifi uzaklaştırır.

Ve biz bu adamın yanına adam aradığımız bütçe en fazla 10 m euro imkansız bir şey istiyoruz.

Artık gerçekçi olmak lazım kalbur üstü adamların hepsi 20-25-30 m eurodan başlıyor biz fakiriz en iyi ihtimal Eylül 3 dönemi olur o dönem pazarda atık ne varsa toplarız sağlam yiyecek kalırsa şansımıza deriz.

Bizim 21-23 yaş arası 100 üstü maç oynamış ve ışık göstermiş Nelsson'u ilk aldığımız döneme benzer bir adam bulmamız lazım bunlar 7-12 arası değişiyor ha bir de burada ikna süreci var.

Olmuşu beklersek Ağustos ortası o piyasa netleşir şu an tüm oyuncular 5 büyük ligden teklifleri değerlendiriyor, dönüp Türkiye'ye bakmaları Ağustos ortası eğer oraya kalırsak 10 milyona pek tabi iyi oyuncular alınabilir.

Artık gerçekçi olmak lazım kalbur üstü adamların hepsi 20-25-30 m eurodan başlıyor biz fakiriz en iyi ihtimal Eylül 3 dönemi olur o dönem pazarda atık ne varsa toplarız sağlam yiyecek kalırsa şansımıza deriz.
Zaten 25, 30 milyon vermemiz gerekiyor , Oğuz 7 milyon, bize 7,8 tane oyuncu lazım değil, iki tane net adam bir genç 10 numara ,
40, 45 yeterli , rakiplerimizde var bizde niye yok

AnNojz.gif

Bizim 21-23 yaş arası 100 üstü maç oynamış ve ışık göstermiş Nelsson'u ilk aldığımız döneme benzer bir adam bulmamız lazım bunlar 7-12 arası değişiyor ha bir de burada ikna süreci var.

Olmuşu beklersek Ağustos ortası o piyasa netleşir şu an tüm oyuncular 5 büyük ligden teklifleri değerlendiriyor, dönüp Türkiye'ye bakmaları Ağustos ortası eğer oraya kalırsak 10 milyona pek tabi iyi oyuncular alınabilir.
Zaten doğrusu bu eğer planın ve programın varsa illa olmuş %100 hazır adam almazsın potansiyel adamı Haziran 24'de hem sağ hem 8 numara indirirsin kamp yaptırır takıma adapte edersin.

Zaten oturmuş bir takım var oraya çok usta bir isim gelmesine gerek yok adam gibi planlama olsa çoktan bu işi hallederlerdi şu ana kadar yerimizde sayıklıyoruz.

Sene 2007-2008 gibi facebook’ta transfer haberleri dönüyordu

Bi anda rosicky galatasaray’da yazmıştım 600-700 begeni gelmisti o zamanlara göre cok büyük sayiydi

Bi anda yayıldı yazdıgım şey webaslan falan haber girmeye basladi

Korkup sildim sonra

Silmeseydim ahmet denizci olabilirdim
Bir ahmetseaman kolay olunmuyor olamazdın

Şu an en makul transfer açık ara Rabiot ikna olur olmaz orasına girmiyorum.

Ama boşta olması kulübü olmaması sadece 1 kişiyi ikna edip getirebiliyorsun sonuçta bonservisi elinde gidip Hojbjerg'e 15, Wendel'e 15-20 vereceğine Rabiot'u 7/24 ikna etmeye uğraşmalıyız.

İmza parası ve maaş ile ikna etmeye çalışırsın zaten 10 m euro imza istiyorsa anında versinler maaş olarak 7 m euro net ücret istiyorsa al sana 9 m euro dışarıdan 4 m euro kendi ceplerinden ya da sponsorla karşılasınlar kalan 5 m euro'yu bildirsinler.

Yoksa kulübü olanlarla cimri pazarlığa devam edersek bugün konuştuklarımızı Ağustos sonu konuşacağız fiyatlar ucuzlayacak ama çürük meyve ve sebzeler kalacak akşam pazarı böyleydir ara sıra tek tük düzgünü gelir.

Dursun Özbek gençlerle yapılanmaya gidecek bu sene, o yüzden transferi unutun.

Şu an en makul transfer açık ara Rabiot ikna olur olmaz orasına girmiyorum.

Ama boşta olması kulübü olmaması sadece 1 kişiyi ikna edip getirebiliyorsun sonuçta bonservisi elinde gidip Hojbjerg'e 15, Wendel'e 15-20 vereceğine Rabiot'u 7/24 ikna etmeye uğraşmalıyız.

İmza parası ve maaş ile ikna etsinler zaten 10 m euro imza istiyorsa anında versinler maaş olarak 7 m euro net ücret istiyorsa al sana 9 m euro dışarıdan 4 m euro'sunu ceplerinden karşılasınlar kalan 5 m euro'yu bildirsinler.
Onu yapacak adam yok sorunlardan biride bu zaten

Transfer yapmak kolay iş değildir, istersek hemen imza attırırız ama istemiyoruz. Neden? Çünkü daha iyisi için bekliyoruz!

Onu yapacak adam yok sorunlardan biride bu zaten
Gitsin bulsunlar.

Erden Timur Zaha ve Icardi'de bunu yaptı yapamıyorlarsa koltukta oturup kutlamalara gidip Adada şov yapmasınlar şehir şehir gezip kutlamasınlar.

2 senedir şampiyonlukta %1 payı bile olmayan adam hatta Boey satışı yüzünden şampiyonluğu kaybetme riskini bile bilerek göze alan adam 2 senedir rahat rahat koltukta oturup patronluk taslayıp kutlamalara doymuyor.

Milan Rabiot işi gündemde yokmuş, Juventus teklif yenilemiş ama Rabiot'un isteklerinin altında kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt