- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.878
- 5.338
vasfinin evlenmesiyle başlayan cöküş süreci
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dalak mı geçiyor bunlar??????
Millet gergin üstad hamlelerimize dikkat edelimhaluk yürekli: dursun özbek para harcamak istemiyor adaya 200 milyon daha bütçe ayıracakmış
Dursun başkanım adaya 10 milyon dolara trafo dikecek.haluk yürekli: dursun özbek para harcamak istemiyor adaya 200 milyon daha bütçe ayıracakmış
Bunlar kendilerine çalışıyor, Galatasaray'a değil..Adaya 125 milyon yatırılacak yerde Oğuz’un 6 m eurosu sorun olamaz ayrıca.
Allah razı olsun ,isteseler 8,9 atarlardıPres takımıyız tek becerebildiğimiz o diyoruz bugün fortuna pas yapa yapa kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı bizle
İbana para atılırken konuşmaya gerek yokkiHaluk Yürekli: "Ben hayatım boyunca Dursun Özbek'le telefonda konuşmuş bir insan değilim."
Bizim değil ki satalımada satilsin
Ada Ada‘daada satilsin
Bir şey diyeceğim. Hadi diyelim gitmediler. Kerem ve barışın kötü oynama şansı yok mu, sakatlanma durumu yok mu? Her şeyi geçtim rotasyon yapılmayacak mı? Tete, zaha nın durumu ortada. Olmuyor bunlarla. O kadar kanat var güya. Barış harici bu iyi oynar diyeceğimiz adam var mı? Kerem bile ligin ikinci yarısı kötüydü.Oguz iyi topcu ve Kerem-Baris ikilisinden biri giderse yerli oyuncuya ihtiyacimiz olacak ama 6-7m euro verilmez. Baskan’in o soylemi ve Hatipoglu’nun Oguz konusunda yaptigi aciklama fiyasko o ayri.
yunanistan direk alırada satilsin