Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.182
- 12.941
- 2.658
Son macini oynamistir artik bizde.5. Golde bile yediği çalım komikti.isteksiz oynuyor zorlamıyor bile ama 90 dakika oynadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son macini oynamistir artik bizde.5. Golde bile yediği çalım komikti.isteksiz oynuyor zorlamıyor bile ama 90 dakika oynadi
Douye her an imzayı atabilir demiyormuydu bu kolpa@Kolpa Kemal G. Veren hala uyumuyor, ne hayal satmaması
Haluk Yürekli: "Galatasaray Oğuz Aydın'ı isteseydi anında bitirirdi."
arda iyi hoştaBurda iki yüzlü insanlar var
Haluk yürekli en basindan bu yana gercekleri söyledi transferle ilgili ama inanmadiniz,rabiot geliyordu mesela sizlere göre
Simdi ise birsey olmamis gibi haluk yürekli den bilgi bekleniyor
Ben öyle bir şey demedimDouye her an imzayı atabilir demiyormuydu bu kolpa
6 milyon euro verip rotasyonda kullanmayacagiz mi? O parayi orta sahaya harcamak daha mantikli degil mi.Velevki Kerem gitti, yerine ne kadara kimi alacaksın peki?
6 verilmezse niye 5 m euro teklif ettik, 1 m euro mu buradaki mevzu?
Yok yine oynatir 18 temmuzda hosuna gitmistirSon macini oynamistir artik bizde.
Bu saatten sonra şu çükürella ya bile razıyım
1. Kampa sağ bek, ikinci kampın başına orta saha kesin diyorlardıDouye her an imzayı atabilir demiyormuydu bu kolpa
bide okan hocaya patladı o iş - başkan aramış demişki "verelim mi bu parayı" ..okan hocada "vermeyelim geniş rotasyonda" demişmiş.Gökhan Dinç: "Fenerbahçe Oğuz'u açıkladıktan sonra Okan hocanın açıklamaları çok geç oldu."
Lan bu doğru ise skandal birşey bu, hakkaten nefretimsin dursunbnn nefretimmmmgökhan dinç: dursun özbek kardeşi mehmet özbeki futbolun başına geçiremediği için çok sinirli, bu kulübün başkanı benim istediğim olmalı diyor madem kardeşim engelleniyorsa ben de transferleri geciktirim diye mesaj vermiş.
Ne diyor kikarakullukcu biraz gururun var ise halugun iddialarına cevap verirsin ve zevkli bi kavga izleriz