Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey diyeceğim. Hadi diyelim gitmediler. Kerem ve barışın kötü oynama şansı yok mu, sakatlanma durumu yok mu? Her şeyi geçtim rotasyon yapılmayacak mı? Tete, zaha nın durumu ortada. Olmuyor bunlarla. O kadar kanat var güya. Barış harici bu iyi oynar diyeceğimiz adam var mı? Kerem bile ligin ikinci yarısı kötüydü.

Bir de bu mantık niye var. Ona bu para verilmez. Buna bu para verilmez. Ama sergioya, duboiye, köhne, teteye ver. Gidip yabancı baksan oğuzdan daha pahalı. Adam en azından ligi biliyordu. Şikeciler 825 bin euro maaşa anlaştılar. Bu adam da uygun değilse ne bileyim. Gidip 3. Liglerden adam alalım o zaman.
Ziyech? Zaha?

Varsayimlara gore hareket ediyorsun. Peki Oguz’un gelip hemen katki verecegini nereden biliyoruz?

6 milyon euro verip rotasyonda kullanmayacagiz mi? O parayi orta sahaya harcamak daha mantikli degil mi.

NEC Nijmegen’e giden Basar alinmaliydi. 1 milyona transfer oldu. Oguz’a benzer bir profil ve daha genc.
Kerem 15’e gider, Oğuz’u 5’e alırız; Orta sahayı öyle alırız diyorlardı muhtemelen. Şimdi -10 milyondayız

Oguz aydin suan icin gereksiz evet ama ben Kerem’in takim da kalacagini düsünmüyorum

Kalmamali da

Taraftar rahat birakmaz hazirlik macinda alinan kötu sonuctan dolayi 2 yildir sampiyon olan hocayi gönderiyorlar

Kerem kalirsa hata yapar

Bu yüzden kerem satilmaliydi ve oguz aydin transfer edilmeliydi cünkü potansiyel var oyuncu da

7 milyon’a degil ama 4-5 milyon ve kullanmayacagimiz 2-3 oyuncu ile olabilirdi

6 milyon euro verip rotasyonda kullanmayacagiz mi? O parayi orta sahaya harcamak daha mantikli degil mi.

NEC Nijmegen’e giden Basar alinmaliydi. 1 milyona transfer oldu. Oguz’a benzer bir profil ve daha genc.
Bence değil. Rotasyonda da kullanacağımıza eminim. Başarın adaptasyonu bir sorun, Eren Dinkçi olsaydı neyse ki onu da gelse Avrupa kadrosuna yazamazdık.

Orada verilmeyen 6 m euronun bize daha iyi orta saha aldıracağını da sanmıyorum zaten pazarlık yapamıyorlar.

Yav ne oguz aydınmis,sonbaharda sakatlanacak bi herif için nedir bu yangın

gökhan dinç: erden timurun gidin ayağına yapışın özür dileyin

Burda iki yüzlü insanlar var

Haluk yürekli en basindan bu yana gercekleri söyledi transferle ilgili ama inanmadiniz,rabiot geliyordu mesela sizlere göre

Simdi ise birsey olmamis gibi haluk yürekli den bilgi bekleniyor
Haluk madem gercekci her an kap bekledigi doue nerede takımın hocası çıktı 20 yasinda adam gelmek istemiyor buraya dedi çok her an kap gelebilirmiş cidden mesela yabancı guvenilir kaynaklar dısında kimse gercekçi falan degil onlarda da gs adına tek haber yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt