Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.458
- 5.583
- 1.958
Haluklar bugün de yönetimi yalasa bi daha izlemeyecektim. Kendilerine çeki düzen vermişler helal olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman biz hiç yerli oyuncu almayalım. Sonuçta bize karşı takımlar farklı oynuyorsa.antalyaya karşı oynanan oyunla bize karşı oynanan oyun bir mi renktaş?
20m bonservisi olan adami nasil aliyorlar yav ruslarin paraya ihtiyaci mi var pazarlik bile yapmazlarGürme Gsliler bilir ki
Wendel gelmeyecek
Zaten sorun burada ihtiyacımız olanı almayıp yine gidip ihtiyacımız olmayanı en hızlı şekilde bitirecekler normalde çok ihtiyacımız olsa yine bu transferi bitiremezlerdi.Açık konuşacağım, Wendel bizim ihtiyacımız olan profil değil, istemiyorum.
Açık konuşacağım, Wendel bizim ihtiyacımız olan profil değil, istemiyorum.
Admirim gelmez zaten rahat olasın..Açık konuşacağım, Wendel bizim ihtiyacımız olan profil değil, istemiyorum.
Claudinyo ve wendel gidecekmis bilmediğimiz bir durum var muhtemelen taraftarları alistirmis kendini gidislerine.20m bonservisi olan adami nasil aliyorlar yav ruslarin paraya ihtiyaci mi var pazarlik bile yapmazlar
Tamam da yönetim saldı o haberi bariz, yoksa niye herkes aynı anda girsin.abi siz de futbolun patronu adaya çıkartma yapıyor diye twit atmadınız mı hep aynı ağızdan twit girildi o saatlerde
İkisini alalım 30a fitlerse..Claudinyo ve wendel gidecekmis bilmediğimiz bir durum var muhtemelen taraftarları alistirmis kendini gidislerine.
Oyuncu tekrar şampiyonalar liginde oynamak isterse olur o iş ancak. Yoksa para filan boş Rusya da kalır Arabistan’a gider vs. Oyuncunu bizi istiyorsa tek sebebi şampiyonalar ligi faktörü olur bu saatten sonra20m bonservisi olan adami nasil aliyorlar yav ruslarin paraya ihtiyaci mi var pazarlik bile yapmazlar
doğru diyorlarda kendileride mctominay diyerek yayına girdiler o gün . "haberi sızdı diye" demek olmaz - aynı eleştiriyi o akşamda yapmalıydın mesela.(haluklar yapmalıydı yani)Bu gün Haluk ve Gökhan Dinç çok doğru konuşuyor. Eleştirileri çok yerinde. Transfer gizli yürür bir yere gideceğini muhabir bilebilir ama nereye gideceğini bilmemeli görüşme falan olunca sonuçlanınca bilmeli bilecekse de. Bu tarz eleştiriler işte önemli ve yapıcı eleştiriler.
şerefsize bak, sırf kışkırtmak için yalan soyluyorhaluk yürekli: şuan gs taraftarı sinirli aslında tarzım değil ama bunu söylemek istiyorum, orta saha için istenilen isimleri ikna edemeyince ibrahim hatipoğlu acaba vecinoyu alsak nasıl olur demiş.
??Oha olaya bak