Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca cok istemis diyorlar kac gundur, demek teklifi yukseltip aliyorlar, 7 milyon euro kesin vermisizdir.

1 hafta önce yazdım ya 7.4 bonservis 1 m euro maaşa anlaşılmıştı, sonradan artış old mu bilmiyorum.
İbrahim Hatipoğlu: "Doue için basında 8-9 milyon avro teklif yaptığımız yazıldı ama daha az bir teklif yaptık. Sağ bekteki bütçemiz 10-11 milyon euro değil. Bunun altında bir bütçe ayırdık. Doue, bizim ihtimallerimizden bir tanesi. Herhangi negatif bir durum yok. Görüşmeler devam ediyor. McTominay ve Doue ile eş zamanlı yürüyen başka oyuncular var. Bissaka önceliğimiz değil!"

bu dediğine göre 10-11 maliyete geliyor ya da salladı (gider ben toplam maliyet olarak 10 -11 dedim diye kıvırır belki)

Dursun çapsızı, Cenk iş bilmezi ve badem bıyıklı ile bu işlerin yürümeyeceği az çok belli idi. En becerikli, en temiz, en Galatasaraylı adamı saf dışı bırakıp şöhreti ve parayı cukkalamaya çalışıyorlar. Sevimsizler...

Demirbay'ın getirdiği ofansif katkıdan vazgeçmek istemiyor hoca belli ki. O bölgedeki defansif ihtiyacı da Kaan ya da Berkan ile sağlayabileceğini düşünüyor olabilir.

Ancak her ne olursa olsun 8 numaradan belli ölçüde sertlik, atletizm ve tempo almamız lazım. Wendel bunları ne ölçüde verir bilmiyorum.

Adamı yere göğe koyamayanlarda eminim sadece videolarını izlemiş, canlı 1 tane maçını izlememiştir. Videolardan da defansif katkısı ne düzeyde anlaşılmıyor

Yarın akşam Rennes 12 milyon euro istiyor haberlerine hazır olun.

img_2636-jpeg.252683

Screenshot_102.webp

Valla gerek var mertensi butun sezon oynatamazsin. Bir yerde patlar
Hocam kasada para yok. He alınabilir belki ama maliyeti 2 ve 8 yokken gereksiz olur. Şu an bence yedek 10 acil ihtiyaç değil. Ve ağutıs sonu eylül başı bakın göreceksiniz fırsat transferi çok gelecek. Maaştan kurtulun ak istenilen gönderilmek istenilen vs. Ama bizim özellikle 2 ve 8 için bekleyecek vaktimiz yok.

Okan burukun istedikleri oyuncular sıkıntılı oluyor. Bu doue umarım defansif iyidir

Almanya 3.lig takımı gelir elini kolunu sallaya sallaya geçer orta sahanı işte böyle.

Wendel falan lazım değil bize .

Hojbjerg yada rios u tutup getirceksin lamı cimi yok
Bos bos konusma alti ustu hazirlik maci gecen sene bayerne kafa tuttuk demirbayla toreria ile tekrar soyluyorum hazirlik maci ilk 11 den 8 oyuncu oynamadi neyin isyani bu

Arkadaş vendel nasıl doğru profil değil ? Adam deli gibi koşuyor . Kaan ayhan var defansifte o oynar ama wendel tarzı bi 8 numaramız yok hiç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tanımam etmem. Ama Demirbay tarzındaysa nokta sıcış olur.

o tarz 8 numaramız yok diye transfer mi yapılır? koleksiyon mu yapıyoruz?
Farklı profil olarak söylemiş olabilir dripling özelliği olan kimse yok acaba Kaan konusunda hoca Torreira-Kaan devam etmeyi mi düşünüyor ligde Wendel 8'e kayar şampiyonlar liginde Torreira-Kaan önlerinde Wendel devam eder.

Böyle bir düşünce olabilir.

Hoca cok istemis diyorlar kac gundur, demek teklifi yukseltip aliyorlar, 7 milyon euro kesin vermisizdir.
Tam tersi istediğini almayacaksın

Bissaka asignon doue bu 3 adamın özellik olarak birbirleriyle alakaları yok

Wendell mctominay hojberg bunlarında birbiriyle alakası yok

Böyle bi saçmalık olamaz

Hocam kasada para yok. He alınabilir belki ama maliyeti 2 ve 8 yokken gereksiz olur. Şu an bence yedek 10 acil ihtiyaç değil. Ve ağutıs sonu eylül başı bakın göreceksiniz fırsat transferi çok gelecek. Maaştan kurtulun ak istenilen gönderilmek istenilen vs. Ama bizim özellikle 2 ve 8 için bekleyecek vaktimiz yok.
Valla bulacaklar 1 oyuncu için bütün sezonu yakacagiz. Mertens bir sakatlansa hepten yandık. Bu adam bu oyun sisteminde sakatlanır zaten hep 11 olursa

Tam tersi istediğini almayacaksın

Bissaka asignon doue bu 3 adamın özellik olarak birbirleriyle alakaları yok

Wendell mctominay hojberg bunlarında birbiriyle alakası yok

Böyle bi saçmalık olamaz
Bu bizde normal, para cok olmayinca A, B, C alternatifleri hepsi birbirinden alakasiz olur. Ben daha bir transfer donemi hatirlamiyorum ki listedeki oyuncular profil olarak ayni olsun. ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt