Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wendelle ilgili haberde çıkmaz,bunlar nasil heriflerle ilgileniyo anlamıyorum.mc tominay da bi ihtimal ama az,onun durumu da 4 ağustosa kalır.baktim hepsine.mazraou ve bissakadan baska haber çıkmaz ne yazikki.su hizmeti kimsede bulamazsınız.🙂rabiot ama her an haber olacak seviyede,4 agustos kesin olsa da durumu

Millet içip içip ex'i arar. Ben foruma giriyorum. 50'lik Beylerbeyi göbek ve 2 Tuborg Gold bitti. Nerede bu transferler. Dursun Başkan ; Galatasaray başkanı olduğun için hürmet ve saygımız var. Organize kötülüğe karşı elbette başkanımı korurum. Ama hadi artık ya 2,8,.10 numara transferleri bir zahmet. Başkanım opujem saygım sonsuz. Başkan güldür yüzümüzü

Millet içip içip ex'i arar. Ben foruma giriyorum. 50'lik Beylerbeyi göbek ve 2 Tuborg Gold bitti. Nerede bu transferler. Dursun Başkan ; Galatasaray başkanı olduğun için hürmet ve saygımız var. Organize kötülüğe karşı elbette başkanımı korurum. Ama hadi artık ya 2,8,.10 numara transferleri bir zahmet. Başkanım opujem saygım sonsuz. Başkan güldür yüzümüzü
Hasan abi Latin karilari unutmuşsun

Selamlar saygılar

Çok seviyorum seni abi

Dursun mu ağlar?:asd:

Erden Timur gibi sanıyorsun Dursun’u.

Bak, Türkiye şartlarında kulüp başkanlığı yapmak için taraftardan utanmayacaksın. Erden Timur başkanlık yapmak istiyorsa örnek alsın. Dursun, Ali, Aziz, Anç, Hasan. Bunlar rahatça manipülasyon yapan, gerçeği saklayan, iş bilmez ve utanması olmayan adamlar.

Erden Timur bunların gördüğü taraftar baskısının yarısı görse ülkeyi terkederdi herhalde
O da doğru, heriflerin yüzüne tükürüp küfür etsen yağmur yağdı yarabbi şükür derler bunlar. Haklısın valla rtş ne diyim?

Bence Dursun ve vasıfsız ekibi şöyle düşündü. Bu sene yalı çocuğu çok yatırım yapıyor. Bu kadar büyük güçle baş edemeyiz. Yukarıdan da fenerin şampiyonluğunu destekliyorlar. İyisi mi, biz fazla para harcamayalım. para harcamak için para koymamız da gerekiyor kasaya. Zaten önemli olan Florya işi. 1 sene şampiyon olmasak ne olacak? Her sene şampiyon olacak halimiz yok.

Hazırlık maçı neticesinde forumun geldiği hale bak.

Koskoca sezon hayatta geçmez.

oooooo ilkay barca'dan ayrılıyormuş.

gs ne yapıp edip ilkay'ı bitirmeli.

zamanında nasıl ki selçuk inan'ın gs'a gelme tercihi ligi kırdıysa, ilkay'ın gs'a eklemlenmesi de ligi kapatacak bir transfer olur.

gs ilkay'ı alırsa, eldeki mevcudu da korursa, ortada rakip falan kalmaz. direkt şampiyon olursun.

sağ beki bile geçtim yahu, ne kadar para varsa alın şu ilkay'ı!

bugün yarın dursun gider, yöneticileri gider. ama şu adamı gs futbolcusu yapın. en az 3 sezon ligi domine ederiz.

Okan hocanın artık yönetime karşı ağırlığını koyması lazım.

Beceriksiz heriflerin götünü kurtarıp duruyor ama günü geldiğinde bunlar feci satarlar, Erden’e yaptıkları gibi..

Piyasadaki isimlere bak abi, profiller alakasız. Hepsi yöneticilerin taraftarı uyutmak için saldığı isimler.

Ayrıca taraftarın tek bir şeyi sorması lazım şu an “Bankalar birliğinden çıkacağız diye geçen yıl boey parasına dokunulmadı, bankalar birliğinden çıkılmadı da.. Bu paralar nerede?”

Okan hocanın artık yönetime karşı ağırlığını koyması lazım.

Beceriksiz heriflerin götünü kurtarıp duruyor ama günü geldiğinde bunlar feci satarlar, Erden’e yaptıkları gibi..

Piyasadaki isimlere bak abi, profiller alakasız. Hepsi yöneticilerin taraftarı uyutmak için saldığı isimler.

Ayrıca taraftarın tek bir şeyi sorması lazım şu an “Bankalar birliğinden çıkacağız diye geçen yıl boey parasına dokunulmadı, bankalar birliğinden çıkılmadı da.. Bu paralar nerede?”

Bu, mumkun degil renkdas

Hazırlık maçı neticesinde forumun geldiği hale bak.

Koskoca sezon hayatta geçmez.
konu hazırlık maçı değil. hazırlık maçlarının tamamını kaybetsen ne olur?

konu transfer de değil. konu başkan ve yöneticilerimizin net olarak "yalan" söylemesi.

hep yazıyoruz çiziyoruz.

*erden timur'a yapılan haksızlık.
*florya projesi işi.
*bb'den çıkış vaadi.
*kemerburgaz rezaleti.
*transferler kampa yetişecek denmesi.

böyle bir yöneticiler topluluğuna nasıl güvenilir? esas bu yöneticiler ile bir sezon nasıl geçer?

konu hazırlık maçı değil. hazırlık maçlarının tamamını kaybetsen ne olur?

konu transfer de değil. konu başkan ve yöneticilerimizin net olarak "yalan" söylemesi.

hep yazıyoruz çiziyoruz.

*erden timur'a yapılan haksızlık.
*florya projesi işi.
*bb'den çıkış vaadi.
*kemerburgaz rezaleti.
*transferler kampa yetişecek denmesi.

böyle bir yöneticiler topluluğuna nasıl güvenilir? esas bu yöneticiler ile bir sezon nasıl geçer?

Renktaş dediklerine katılıyorum. Fakat bir yandan Okan hocaya yazılanları görünce..

Bu yönetim İngiltereden oyuncu felan getiremez. Adamlar şaşırmış mı premier ligi bırakacak bu genç yaşlarında...

Sen elindekileri yollamadan kadro planlamanı icraate dökmeden topçu mopçu alamazsın arkadaş alıştık artık son güne beleşe elimizdeki çer çöpleri çıkarmaya... Bari falcao diagne gibi kazık çaktırmayın maliyetlerle...

ilk olarak gs başkanı diyor ki, bütçemiz var, istediğimizi alırız.

sonra aynı başkan kongrede "uefa tepemizde" diyor.

2 gün sonra transferden sorumlu yönetici scott mctominay ile görüştüğümüzü söylüyor resmi ağızdan.

bu ne çelişkidir? mctominay 20 milyon euroluk oyuncu değil mi? madem uefa tepemizde, neden bu oyuncu ile ilgileniliyorsunuz?

uefa tepemizde demeciniz mi yalan? yoksa mctominay'ın kaç paralık bir oyuncu olduğundan haberiniz mi yok? ya da birbirinizden mi haberiniz yok?

neresinden tutarsanız tutun elinizde kalıyor bu başkan ve yöneticiler.

ne sağ bek, ne 8 numara.

ilk önce yol yakınken bu insanlar değişmeli.

Hazirlik macinda ki maglubiyeti 2 ve 8 no gelmemesine baglayan piril piril zihinler var 😅

Ulan alirsin ama iki tane ust duzey alirsin onlara verirsin ne diye gelene gidene onlarca milyon yillik veriyorsun ki 24 yildir verdin olup oldugun lig sampiyonlugu en fazla ama cl mi kazanmak istiyorsun o zaman amatör ruha ihtiyacin var eger ki boyle bir ulke de boyle bir konumdaysan buna mecbursun.Buyuk takimlarla karsi transferle asık atmaya kalkmak pragdan 4 yiyip evine donmekle sonuclaniyor

Transferle islerin cozulecegini sanmak gibi bir zehirlenme var.Bilmiyorum her futbol ulkesinde mi boyle ama bizim ulke de kalite yerler de surunuyor 24 yil once ki halimizden sadece borclanarak degil zihniyet olarakta gerileyerek gelmisiz malesef

Flamengo cepheside Zenitten Claudinho'yu istiyormuş bizim Wendel için 20 teklif ettiğimizi duyunca elleri ayakları titremiş. :asd:

Ben 20 teklif edeceğimize ihtimal dahi vermiyorum inandırıcı bile gelmedi bir kere ilk teklif 20 olmaz en azından 10 civarıdır Mctominay için ne ediliyorsa benzer teklif edilmiştir.

Neyse zaten 48 saat içinde belli olacaktı olursa maliyetlerine bakarız olmuyorsa neden olmadığına bakarız bir şekilde ne olacak göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt