Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.458
- 5.583
- 1.958
Danimarkalı scout hesabı 16.3 m euro market değeri için çok değil tecrübesine göre diye belirtmiş bu arada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doue stili daha heycanlandirsa da jelerti tercih ederim ben hem daha tecrubeli, hemde önumuzde nelsson örnegi varJelert 21 yasinda 97 (9CL maci) maci var
Doue 21 yasinda 35 maci var
Maliyetler ayni desek hangisini tercih edersiniz?
Bu Trio için feramuzu bile öperim.jelert hojbjerg ilkay
fitmiyiz
benim kafam bir mantık yürütemiyor artık trasnferde.Doue gelsin bosverin Jalert'i falan.
Bunu yapsınlar hepimiz gidip özür dileriz dursundan. Ama çok zor.jelert hojbjerg ilkay
fitmiyiz
Karisik yav, her iki uc gunde bir yeni isim cikmasi da plansizlik mi denir baska birsey mi bilemiyorum.benim kafam bir mantık yürütemiyor artık trasnferde.
manchestera uçuluyor
Wendel ile masaya oturuyorsun
Doue'de gelişme derken Sportfin 10-11 bütçemiş yok diyor
sabahında danimarkalıya 10 M teklif çıkıyor
yetmemiş gibi ilkya bitti
harbi kaotik - baya market siparişi gibi trasnfer yapıyorlarmış gibi hava oluşturuyorlar bende.
20 m euro veriyorsan Fofana gibi birini ikna etmen ona göre strateji kurman lazım.Renktaşlar Cenk Ergün basiretsizliği ayrı bir konu ama;
- İsim beğenmiyorsunuz, isim beğendiriyorlar bu sefer de verilecek paraları beğenmiyorsunuz.
Yıllık 2 milyon maaşla De Bruyne mi gelsin istiyorsunuz anlamadım ki.