Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Danimarkalı scout hesabı 16.3 m euro market değeri için çok değil tecrübesine göre diye belirtmiş bu arada.

Bizimkiler 7 milyon euro ayirdi diyorum sag beke, 10 milyon euro falan vermezler.

Zaten Doue icin bosuna pazarlik yapilmiyor yoksa coktan alirdik o paralara cikmis olsak.

Doue icin yapilan teklifte 7,4 milyon euro Keramettin'e gore. Dogrudur cunku butce o kadar dedi Hatipoglu'ya bakarsak.

Boey in yerine Jelert dediğin an orta sahaya İlkay hamlesi gerekiyor zaten. Jelert defansif bir bek. O zaman rakip Köhn tarafından gelecek demektir

Doue gelsin bosverin Jalert'i falan.
benim kafam bir mantık yürütemiyor artık trasnferde.

manchestera uçuluyor
Wendel ile masaya oturuyorsun
Doue'de gelişme derken Sportfin 10-11 bütçemiş yok diyor
sabahında danimarkalıya 10 M teklif çıkıyor
yetmemiş gibi ilkya bitti

harbi kaotik - baya market siparişi gibi trasnfer yapıyorlarmış gibi hava oluşturuyorlar bende.

Duboisin az genci ben doue tarzı adam istiyorum takıma torreiranın yanına alacağımız adamla beraber harika bir hücum oynumuz olurdu

benim kafam bir mantık yürütemiyor artık trasnferde.

manchestera uçuluyor
Wendel ile masaya oturuyorsun
Doue'de gelişme derken Sportfin 10-11 bütçemiş yok diyor
sabahında danimarkalıya 10 M teklif çıkıyor
yetmemiş gibi ilkya bitti

harbi kaotik - baya market siparişi gibi trasnfer yapıyorlarmış gibi hava oluşturuyorlar bende.
Karisik yav, her iki uc gunde bir yeni isim cikmasi da plansizlik mi denir baska birsey mi bilemiyorum.

İlkay bitti haberleri ciddiye alınmamalı yahu, iyi bir kaynaktan öyle bir haber çıkmadı ki bugün, dikkate alınmamalı bence.

Renktaşlar Cenk Ergün basiretsizliği ayrı bir konu ama;

- İsim beğenmiyorsunuz, isim beğendiriyorlar bu sefer de verilecek paraları beğenmiyorsunuz.

Yıllık 2 milyon maaşla De Bruyne mi gelsin istiyorsunuz anlamadım ki.
20 m euro veriyorsan Fofana gibi birini ikna etmen ona göre strateji kurman lazım.

Wendelle Claudinho gerçekten iyi adamlar ama yıllardır Avrupa oynamıyorlar, Rusya liginin temposu ile sınırlılar, tarihin en yüksek bonservisini buna vermeyi garipsemek normal.

Defansif katkısının çok sınırlı olması da diğer bir husus.

Bizim maçlar haricinde Jelert’i Bayern Münih’e karşı deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçta da izledim.
Fizik ve tempo olarak Bayern’li oyunculardan hiçbir eksiği yok. Defansif olarak da taş gibi bir sağ bek
Tam bir görev adamı
Zaten yeterince kreatif oyuncumuz var
İhtiyacımız olan şey fizik ve tempo
Nelsson’dan nasıl memnun kaldıysak Jelert’ten de öyle memnun kalırız.

Barcelonanın İlkayı göndermek istediği haberleri doğruysa direkt çökmek lazım yerli statüsünde olması değerini 2 katına çıkarıyor. 8 oynatırsın 10 oynatırsın orta saha kalitesini 2 seviye üste taşır

Sağ bekte bir boey performansı gördüğümüz için birçok oyuncuyu beğenmiyoruz. Boey sanki bir Hagi etkisi yarattı. Nasıl ki sniejder gelene kadar her gelene laf edildiyse boey den sonra gelecek her oyuncuya laf edilecektir ya da öyle olması istenilecektir.

Ancak şu anda takımın bir sağ beke ihtiyacı var. Boey kadar olmasına gerek yok ama iyi olsun. Yoksa para harcamaya gerek yok Kaan da vasat oynuyor orada. Gidin doue midir nedir alın gelin aynı paralar ediyor ise. Jelert i sadece salakça taç atışını geciktirdiği için kırmızı yemesinden hatırlıyorum. Herhalde taçtan kırmızı yiyen ilk oyuncu olabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt