Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha atletik ve ikili mücadelelerde iyi birini tercih ederdim de saldım artık. Benim istediğim profillerin gelmeyeceğini kabullendim ve beklentim yok, itimadım da yok.

İstikrarlı bir oyuncu aldık o gözle bakarsak iyi ve iki bekte de oynar.
peki üstad jelert mi doue mi bizim oyunumuzda daha verimli olur..doeu potansiyeli yüksek bir oyuncu gibi duruyor ama jelert de genç yaşına rağmen çok daha fazla maça çıkmış..

Boey yorumlari
1000009298.webp
1000009300.webp
1000009296.webp
1000009302.webp
1000009299.webp
1000009301.webp

Evet,

Coman, Goretzka, İlkay, Mazraoui'ye fit miyiz? Büyük başkanın kafasındaki plan belli oldu.

Yine gördük ki kim olursa olsun yerli basın gerçekten hiç bir şey bilmiyor

Haluklar dahil kimse Jellert ismini hiç söylemedi

Sabretmek başka hiç bir çaremiz yok
Geriden gelirken aynisini yazmistim, simdi senin mesajini okuyorum. Biraz copy paste olmus gibi duruyor ama geriden gelirken ayni düsünmüsüz.

Bu arada Kopenhag 6 gün önce Rodrigo Huescas isimli meksikali sag beki 2 milyon euro'ya satin almis. Adamlar yapmasi gereken hamleyi yapmis. Satmadan önce alimi yapmis.
Biz genelde Ocak ayında şampiyonluk yarışı verirken satıyoruz Temmuz Ağustos gibi piyasa yoklaması yapmaya başlıyoruz

İlkay, Wendel, Goretzka, Orkun Kökçü, Hojberg, McTominay

Aha bu 6 oyuncudan hangisi olduğu önemli değil yeter ki 2 tanesini kulübe getirin.

Ligde şampiyonluk gelsin, Avrupa'da çeyrek/yarı final.

Adamı bizim maçlar dışında tanımıyorum fakat bizim gibi kulüpler oyuncunun seviyesi ne olursa olsun sağ beke 10 milyon vermemeli.
Nelsson da geldiğinde çok pahalı olduğu için eleştirmiştik hatta ilk 1-2 maç hata yapınca filan yerden yere vuruldu adam ama şimdi senelerdir çatır çatır oynayan bir stoperimiz var. Belki Jelert de gelirse sağ bek için de aynı şeyi konuşuyor oluruz

Forumdaki bazı arkadaşların ne istediğini anlayamıyorum. Oyun sistemimize uygun değil diyenlere saygım sonsuz, haklı olabilir de.

Hem gol+asist katkısı olsun istiyorsunuz, aynı zamanda iyi savunma yapacak, tempolu, atletik, hem de 5m euroya gelcek, çünkü 10m euro verilmez. (10m euro ilk haberi yapan kişiye göre bonuslar dahil bu arada, 6+4 mü 7+3 mü vs o belli değil sadece)

Sanki Sacha Boey bize geldiğinde eksiksiz tam bir oyuncuydu, kaldı ki şuan bile eksiksiz olduğu söylenemez.

Garip kafalar.

Jelert sakatım ayağına yatıyormuş, buradan dönmez artık. Bizimkilerden biliyoruz. Maçlara bile çıkmak istemiyorlar gitme söz konusu olunca

Jelert dikkatle izlenmedigi icin cekinceler normal.ama dokuyu durduran adam potansiyellidir,net

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt