Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklin yolu bir senede 6 derbi 10 tane avrupa maci 50 tane cin seddine karsi mac yapiyoruz

Cok Savunma istiyorsak Kaan Berkan Demirbay Toreria dan ikisini kullaniriz Wendel de Mertens yerine oynar mis gibi takim olur

Bu sene mertense cok yuklenmememiz lazim sezon sonuna diri biraktinmi mertens tek basina ligi domine ediyor Allahtan gecen sene okan hoca bir iki ay adami oynatmadi bir donem diri kaldi

Saga sola deli dana gibi kosan oyuncuya para baglamam elimde lucas berkan kaan varken vendel fred den daha buyuk fark yaratir adam 26 yasinda

bu mantıkla bakarsak 102 puan toplamış takıma ne diye 15+milyon harcayıp oyuncu alalım ki

ne yapacak 110 puan mı alacaksın

yatırım tam olarak da avrupa ve derbiler için yapılmalı

muhabirlik ve gazetecilik bitti

ama bitiren muhabirlerin kendisi değil tabi

bir çok sebep sayılır ülke şartları ile ilgili ama futbol konusunda taraftar suçsuz mu

şimdi bir muhabir çıksa transferlerimizdeki varsa gizli menajer paralarını veya kapa bildirilmeyen şeyleri kaynaklı haber yapsa taraftar ne yapar

normalde neden yaptınız diye haber sormak gerekirken biz muhabire neden bunu haber yaptın bak x takım muhabiri böyle mi diyoruz

her takım böyle

kimsenin haberle ilgilendiği yok herkes duymak istediğinin haber yapılmasını istiyor ve bu yüzden de muhabirlere iki seçenek kalıyor

ya yönetimlere ya taraftara yaranmak

bu yüzden de ahmakça işler yapıyorlar
Olayın biraz daha köküne inersek...

İnsanların doğru kabul ettiği şeyler bir kriter halinde bile değil abi, tamamen anlık ve kıstasların varsa bile tamamen sapmış durumda. Herkeste bir art niyet arama hali var. Eskiden biz tvde gördüğümüz şeyleri bile çok fazla sorgulamazken, sorgulamaya da gerek kalmazken, şimdi sosyal medyada ortaya bilgi diye atılan şeylerin bile %90'ı yalanken, yorumların da %99'u saçmalık, iftira ve hakaret üzerineyken ne kıstas kaldı ne hakikat ne de insanların bunları sorgulayıp anlamaya çalışıp bir mantık süzgecinden geçirip fikir edinmeye tahammülü kaldı.

Şimdi felsefe yapıyor gibi hissettim kendimi ama vatandaş ne ki gazeteci o olsun diye sormak lazım. Hayatındaki bütün bilgilerin (bilgilerin her gün milyar kere katlanarak arttığı ve gereksiz bilgilerle beynini işgal etmelerine izin verdiğin bir ortamda) stereotipler gibi ezber bilgilerden ibaret hale geldiği bir ortamdayız. Örneklemeye bile gerek duymuyorum, memleketin %90'ı kısmen ya da tamamen böyleyiz maalesef.

Az ve öz konuşalım: Eğitim şart. Ama sistemli, disiplinli ve analitik eğitim şart. Eğitim adı altında saçmalıklar değil.

Kulüpte gerçekten bir planlama falan yok, konuşulan beklere bakıyorsun, birinde olan nitelik diğerinde yok, bu kadar standartsızlık olmaz. Ne istediklerini bile bilmiyorlar daha. Takımın sahada oynadığı oyun gibi transfer planlaması da doğaçlama ilerliyor. 2 sezon üst üste şampiyonluk sonrası hep aynısı oluyor, bu sezon da şaşırtmadılar sağolsunlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olayın biraz daha köküne inersek...

İnsanların doğru kabul ettiği şeyler bir kriter halinde bile değil abi, tamamen anlık ve kıstasların varsa bile tamamen sapmış durumda. Herkeste bir art niyet arama hali var. Eskiden biz tvde gördüğümüz şeyleri bile çok fazla sorgulamazken, sorgulamaya da gerek kalmazken, şimdi sosyal medyada ortaya bilgi diye atılan şeylerin bile %90'ı yalanken, yorumların da %99'u saçmalık, iftira ve hakaret üzerineyken ne kıstas kaldı ne hakikat ne de insanların bunları sorgulayıp anlamaya çalışıp bir mantık süzgecinden geçirip fikir edinmeye tahammülü kaldı.

Şimdi felsefe yapıyor gibi hissettim kendimi ama vatandaş ne ki gazeteci o olsun diye sormak lazım. Hayatındaki bütün bilgilerin (bilgilerin her gün milyar kere katlanarak arttığı ve gereksiz bilgilerle beynini işgal etmelerine izin verdiğin bir ortamda) stereotipler gibi ezber bilgilerden ibaret hale geldiği bir ortamdayız. Örneklemeye bile gerek duymuyorum, memleketin %90'ı kısmen ya da tamamen böyleyiz maalesef.

Az ve öz konuşalım: Eğitim şart. Ama sistemli, disiplinli ve analitik eğitim şart. Eğitim adı altında saçmalıklar değil.

felsefe yapacağız tabiki çünkü her şeyin bir felsefesi var

kısa keseyim başlığı trollememek için

post modern göreceliliği bitirdi dünyayı 😀

Valla beyler jellerti bizim maçlarda izledim doue yı hiç izlemedim. Doue yı sadece videodan izledim. Oradaki yönleri ile potansiyeli yüksek bir oyuncu gibi geldi bana. Jellert için de aklımda kalan oyundan çıkana kadar bizi iyi durdurdu. İzlenimim ciğrsiz bir oyuncu olduğu.

Yalnız şöyle bir algı var sanırım biraz. Esmer uzun saçlı her adam boey e benzetildiği gibi jellert in tipi rıdvanı andırıyor diye Rıdvan benzetmeleri yapılıyor. Nasıl ki yunus griesman a beniziyor diye onun gibi olacağı düşünüldü ise rabiot da Yusuf yazıcı ya benziyor diye Yusuf gibi olacak sanılıyorsa fiziksel yapılardan birilerini birilerine benzeterek kıyas yapma yoluna gidiliyor.

Jellert e verilecek para 10 dur 7 dir vs bilemem ama alınmasa olacakları çok iyi biliyorum. Dursun paralar nerede niye bek almadın orta saha almadın diye kıyamet koparılacak.

Sözün özü kim gelirse gelsin hayırlı uğurlu olsun. Takıma faydalı Galatasaray daki yolu başarılarla dolsun.

İkisi de verimli olabilir ama Doue daha versatile ve yontulabilecek bir adam, Jelert daha kısıtlı yetenekte.

Bu kadar uğraşıp Doue alamamak zaten saçma.

okan hocanın oynadığı sistemde yediğimiz geçiş hücumları çok büyük bir zaafiyet..bu gediği minimize etmek için dinamizmi yüksek, dayanaklılığı olan hızlı ve defansif bir beke ihtiyacımız var. boeyde bu katkıyı alıyorduk..sanki jelert de bunu sağlayabilir..oyuncu hakkında söylenenlere göre hızlı,dinamizme sahip kondüsyonu yüksek bir oyuncu..teknik açıdan düz bir bek gibi olsa da ihtiyacımız olan defansif aksiyon açısından ciddi katkı sağlayabilir...tabi oyuncuların takım içindeki rollerine göre sağladıkları uyumda çok değişken olabilir..sistem takımından böyle sistemsizliğin olduğu bir futbol iklimine düşünce afallayabilirde...

Emrem zaten defansif bir sağ bek aldın Hojbjerg gibi birini de alırsak otobüs çekelim tam olsun

o orta saha delindikten sonra istersen 4 stoper koy renktaş farketmez

ispanya gibi topu vermiyorsan yap da ortada torreirayı tek bırakacak her karar diğer transferleri de kötü gösterebilir

bir kulüp düşünün yapacağı transferleri konuştuğu isimleri herkes biliyor

Yav zaten olduk bekle bekle hiç doueden onay falan beklemesin pesinati verin yarın insin jelert

IMG_3335.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt