Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üzücü
1721131696710.png

1721131715754.png

Hucumcu bek nedir biri bana anlatsin
Angelino hucumcu bekti neye katkisi oldu
Kohn Hucumcu bek kac gol asist yapti
Nagatamo hucumcu bek degildi guya adam kariyer sezonunu gecirdi

Bekte en onemli sey tempo kademe bilgisi ayaginin biraz duzgun olmasi

Boeyin ayagi kotuydu bile adamda iki sey vardi surat ve defans bilgisi

Aldigin bek Tempolu ve Savunma bilgisini iyi almissa yeterli jelert boyle bir oyuncu danimarka milli takim kadrosuna secildi 6 7 milyon arti bonus makuldur nelson geldiginde hatta marcao geldiginde sanchez geldiginde bizim muhasbeciler ovvvv cok para dediler

Marcao kaca gitti Nelson ve Sanchez kaca gidecek boyle genc oyunculara artik bu piyasada bu paralar normal

Oguz aydin 6 milyonsa Jelert 10 milyon elli kere eder
Gecen seneyi baz alarak ilerlersen zaten bir yere varamazsin ozaman kimse oyuncu almasin biz 102 aldik fener 99 bu senede iki takim arasinda iki mac yapsin yeter

Gecen sene ki lig bir istisna idi bir daha o puanlari hic kimse goremez rakiplerin guclendi gecen sene iki uc oyuncuya acaip yuk bindi mertens baris toreria gibi

Okan hocam da bir zahmet avrupa maclarinda deli gibi onde basmasin ikinci bolgede beklesin gecis oynasin elinde zaha kerem baris varken bu takim acaip gecis oynar

O geciside ya mertensle ya wendelle oynarsin bence bu sene zorluk seviyesi yuksek maclarda gecis oynucaz

Valla jelert de olur doue de olur o profiller bence doğru isimdir. Mazroui vs bir adama gidip 3m kiralik 3.5-4m maaş gömüp seneye tekrar adam arayacağıma gider tapusuyla adam alırım. Satıp satmamak da önemli değil. Yıllarca belli seviye üstünde oynasın bana yeter. Her oyuncuyu da satmak için almayalim. 30 a kadar Galatasarayda 6.5-7lik oynasa müthiş bir başarı olur bana göre

ben halen dahi bakastetas'ın gündemde olabileceğini düşünüyorum

Bu yönetim varken jelert gibi isimler daha doğru olur. Bonservis zaten çok verilecek bizimkilerin o yönde becerisi yok beceriksizler. Hiç değilse maaşları az olur bu yönetim defolunca elden de çıkar.

Bunun dışında oyuncunun atletizmi ortak görüş olmuş bize şahsen lazım olan bu, defansıda iyi deniyor cuk oturur. Bek oyuncusunun defansı olanı makbüldür.

Bu arada Rennes mi yoksa Kopenhag mi savunmayı daha önde kuruyor? Hangisi daha önde kuruyorsa bana göre o futbolcu daha faydalı olur bize. Çünkü biz savunmayi taa orta sahada kuruyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt