Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüpte gerçekten bir planlama falan yok, konuşulan beklere bakıyorsun, birinde olan nitelik diğerinde yok, bu kadar standartsızlık olmaz. Ne istediklerini bile bilmiyorlar daha. Takımın sahada oynadığı oyun gibi transfer planlaması da doğaçlama ilerliyor. 2 sezon üst üste şampiyonluk sonrası hep aynısı oluyor, bu sezon da şaşırtmadılar sağolsunlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta saha içinde aynısı geçerli listede olan 3 yada 5 isim var hiçbiri birbirine benzemiyor ...

Sanırım yönetim Galatasaray muhabirlerine yaptırdığı Doue - Jalert anket sonucuna göre transfer yapacak

Sağ bek gelsin, orta sahayada 2 tane adam alınsın. Tamam yeter işte allah bereket versin hadi yallah kampa çalışın

Jelerti izleyin full dinamizm. bizim takıma hiç katkısı olmasa atak devamlılığını sağlar. Yemin ederim doğru profil bu. Olur olmaz orası ayrı ama genç dinamik avrupada top oynamış adam almak lazım. Doue de olur onun da başka özellikleri var ama bu daha çok içime siner.

Dün geceki 5-2'lik maçtan sonra transfersizlik falan derken sinir stresten bira açtım dayanamıyorum sıcak da bastırdı cinnet geçirebilirim

jelert yem
asıl isim bende ;)
1721132560594.webp

Daha 10 numara işi var, sol bek ası şüpheli, yedeği yok 2 ve 8 gelsin de bekleyecek bir şeyler yine buluruz.

Dursun başkan kopenhag başkanına demiş 7 milyon, o demiş 10, dursun başkan demiş sen ne diyosun otur dedim, tık aşağıya.

Hannovere parasını vermezsen böyle ödeme garantisi de isterler oyuncu da vermezler

Bu arada Rennes mi yoksa Kopenhag mi savunmayı daha önde kuruyor? Hangisi daha önde kuruyorsa bana göre o futbolcu daha faydalı olur bize. Çünkü biz savunmayi taa orta sahada kuruyoruz
Rennes

Kopenhag’ın başarılı olduğu oyun kapanan ve baskıdan çıkan oyunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt