Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.286
- 58.430
- 3.383
4 değil 2Dursun gibi 4 şampiyonlukta hasbel kader baskan olup, hic sevilmemeye mazhar olmus, dunya uzerinde kac klup baskani vardir acep?
4 nerde çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 değil 2Dursun gibi 4 şampiyonlukta hasbel kader baskan olup, hic sevilmemeye mazhar olmus, dunya uzerinde kac klup baskani vardir acep?
Niye ikisinide bugün çözmüyorlarSağ beki bugün çözün, yarın da orta sahayı çözün. Bu bir emirdir!!!!
Kesin. Aramızda ki en guzel ve buyuk fark bu zatenfebede olsa boğa heykelinin ynına heykelini diker tapınırlardı
Bi önceki dönenimde şampiyonluk yaşamadı mı ?4 değil 2
4 nerde çıktı
Bi önceki dönenimde şampiyonluk yaşamadı mı ?4 değil 2
4 nerde çıktı
Son donemi de 2. Bir onceki donemin de?4 değil 2
4 nerde çıktı
Zaten Wendel o yüzden avrupaya çıkamıyor hem bonservis vereceğim hem yüksek maaştan dolayı. Tabi bu yönetim beni korkutuyor maaşda verir üstüne bonservis de verir bir ET aklı yok nede olsa yönetimde. Susiç zor bu arada ve muhabirler bunu görürse yakın zamanda susici sallayabilirler.Şaka bir yana sucic 1 sene sözleşmesi kalmış. Wendel falan uğraşmak yerine ilk bu herifi çözmeye çalışsak aşırı mantıklı hamle olurdu. 21 yaşında yetenekli hırvat orta saha.
İsmi sır gibi saklanan herif cidden bu olabilir. Bizim muhabirlerin bir bok bildiğini zannetmiyorum hepsi Wendel diye girdi topa da herifin hem bonservisi kol gibi hem maaşı yüksek. İkisi aynı anda olma ihtimali de yok.
Niye ikisinide bugün çözmüyorlar
Nelsson Kopenhaga mi gidiyor?
Yok yav 20 milyondan aşağı bırakmazlar herifi bunlar o parayı veremezler. 10 milyona salarlarsa acımadan yıllık 5 verip alırlar.Zaten Wendel o yüzden avrupaya çıkamıyor hem bonservis vereceğim hem yüksek maaştan dolayı. Tabi bu yönetim beni korkutuyor maaşda verir üstüne bonservis de verir bir ET aklı yok nede olsa yönetimde. Susiç zor bu arada ve muhabirler bunu görürse yakın zamanda susici sallayabilirler.
ha noldu yineÖnceki dönemki şampiyonluklar Mustafa Cengiz başkanın idi.