Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka bir yana sucic 1 sene sözleşmesi kalmış. Wendel falan uğraşmak yerine ilk bu herifi çözmeye çalışsak aşırı mantıklı hamle olurdu. 21 yaşında yetenekli hırvat orta saha.

İsmi sır gibi saklanan herif cidden bu olabilir. Bizim muhabirlerin bir bok bildiğini zannetmiyorum hepsi Wendel diye girdi topa da herifin hem bonservisi kol gibi hem maaşı yüksek. İkisi aynı anda olma ihtimali de yok.

Şaka bir yana sucic 1 sene sözleşmesi kalmış. Wendel falan uğraşmak yerine ilk bu herifi çözmeye çalışsak aşırı mantıklı hamle olurdu. 21 yaşında yetenekli hırvat orta saha.

İsmi sır gibi saklanan herif cidden bu olabilir. Bizim muhabirlerin bir bok bildiğini zannetmiyorum hepsi Wendel diye girdi topa da herifin hem bonservisi kol gibi hem maaşı yüksek. İkisi aynı anda olma ihtimali de yok.
Zaten Wendel o yüzden avrupaya çıkamıyor hem bonservis vereceğim hem yüksek maaştan dolayı. Tabi bu yönetim beni korkutuyor maaşda verir üstüne bonservis de verir bir ET aklı yok nede olsa yönetimde. Susiç zor bu arada ve muhabirler bunu görürse yakın zamanda susici sallayabilirler.

Önceki dönemki şampiyonluklar Mustafa Cengiz başkanın idi.

@Emre Zeytinli Emrem, Haluklar resmi imza atıldıktan sonra mı Jelert ile ilgilendiğimizi açıklayacaklar ? Haluklar demeden imzayı gözlerimle görsem bile inanamıyorum da 👀😍

Nelsson Kopenhaga mi gidiyor?
200w (8).gif

Zaten Wendel o yüzden avrupaya çıkamıyor hem bonservis vereceğim hem yüksek maaştan dolayı. Tabi bu yönetim beni korkutuyor maaşda verir üstüne bonservis de verir bir ET aklı yok nede olsa yönetimde. Susiç zor bu arada ve muhabirler bunu görürse yakın zamanda susici sallayabilirler.
Yok yav 20 milyondan aşağı bırakmazlar herifi bunlar o parayı veremezler. 10 milyona salarlarsa acımadan yıllık 5 verip alırlar.
Zenit gerizekalı değil, işin tezek kısmı zaten burası.
Susic zor olsa bile tominay için şov yapacağına gidip buna tüm enerjiyi harcasalar en azından doğru profile gitmişler deriz.

Bizim paradan ziyade oyuncu/bağlama iknada mı sorun var acaba.??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt