Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.670
- 9.035
- 2.538
Jelert 8 numara oynayabilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet orta saha içinde aynı rezalet mevcutİsmi çıkan orta sahaların da birbiriyle alakası yok. Hocanın vardır bi bildigi diyenler olacaktır da bence hoca da bilmiyor.![]()
hayri cund uyanmadan zahayı gondermek lazım dün yine kötüydüZaha'yı okutup sarr indirmek, çık aklımdan
wendel şuan tam aradıgımız adam hem teknik hem hızlı driblingi var 90dkda press yapıyorEvet orta saha içinde aynı rezalet mevcut
İsimlerin alakasızlığını geçtim özellik belirtirken de her seferinde farklı stil tarif ediyor
Zaha'nın kendisiyle iç kavgası bu sezon son bulacak mı bende onu merak ediyorum.kendi kendine dönmesi kendi kendisine çalımı,çizgiye gidemeyişi.Umarım bunlar geçicidir de bu sezon inşallah tekerrür etmez .Zaha'yı okutup sarr indirmek, çık aklımdan
benim tanıdıgım feramuz bunun devamınıda yazardıen son isyan ettim
başkanın
İşte bu senin deyişin oldu bence.Bu daha iyiydibu hayatta ödemedigimiz hicbirşeyin sahibi degiliz üstad
öderiz evelllah
oguz kazıgından iyidir ali bektaşcımJelert kazığı kesin girdi mi şimdi. Scout31 anewlizi var mı
sen beni hiç tanımamışsın aslanımbenim tanıdıgım feramuz bunun devamınıda yazardı
Niye vardiyalı mı çalışıyorsunuz?recep gelmiş
ben kaçar
Abi yok yav lanet gelsin ondan gelecek katkıya. Geçen sene de bu haldeydi bu herif 1 sene geçti değişen yok.Sezon ortası arayıpta istemeyiz değil miSonra ilave para istiyorlar ki maaşını bizim ödememize rağmen?
Ben analizini koydumJelert kazığı kesin girdi mi şimdi. Scout31 anewlizi var mı
İşin en kötü tarafını es geçiyorsun:Bu arkadaş yüzünden Kerem'i bitirdin.Bence en kötüsü bu.Abi yok yav lanet gelsin ondan gelecek katkıya. Geçen sene de bu haldeydi bu herif 1 sene geçti değişen yok.
2 maç oynadık 4 golü direkt olarak yedirdi, hata yaptı top döndü dolaştı da değil direkt etki. Köhn defansif olarak yerden yere vuruluyor da bu herife iman ettirir onun defansı.
Baya kötü herif, koca 1 aylık transfer döneminde bunun yerine oynayabilecek ve katkı alabileceğimiz bir tane adam bulamamak yetenek fukaralığıdır.
Ben geçen seneye göre iyi buldum herifi de o aklımızdaki zaha olmayacak muhtemelen, o nedenle bizim için biraz hayal kırıklığı olabilir.hayri cund uyanmadan zahayı gondermek lazım dün yine kötüydü
Volkan 5 dakika suyun altında kalabilir mi?Jelert 8 numara oynayabilir mi