Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha'yı okutup sarr indirmek, çık aklımdan
Zaha'nın kendisiyle iç kavgası bu sezon son bulacak mı bende onu merak ediyorum.kendi kendine dönmesi kendi kendisine çalımı,çizgiye gidemeyişi.Umarım bunlar geçicidir de bu sezon inşallah tekerrür etmez .

Jelert kazığı kesin girdi mi şimdi. Scout31 anewlizi var mı

Ben cimbomuma gelen oyuncuya bakarım arkadaş.

Mctominay falan benim büllllllüğümü yesin.

Duoe de başka büyük liglerden teklifi önceliklendiriyormuş.

Lan Hagi geldi bu kulübe Hagi. Topunuz bir olsanız adamın sağ ayağı etmezsiniz.

Bak Kopınhag'lı sağ beke, taaak diye geliyor. Yok şunu isterem, yok büyük kulüp olsun, yok italya'dan teklif bekliyorum yok.

Böyle oyuncular lazım ya.

X oyuncuyu istiyoruz ama yok efendim Premier League'den teklif bekliyormuş.

Lan sen kimsin de Man City'de kanat oynayacan yok orta saha oynayacan.

Ceza yiyeceğim az kaldı.

Sezon ortası arayıpta istemeyiz değil mi:) Sonra ilave para istiyorlar ki maaşını bizim ödememize rağmen?
Abi yok yav lanet gelsin ondan gelecek katkıya. Geçen sene de bu haldeydi bu herif 1 sene geçti değişen yok.
2 maç oynadık 4 golü direkt olarak yedirdi, hata yaptı top döndü dolaştı da değil direkt etki. Köhn defansif olarak yerden yere vuruluyor da bu herife iman ettirir onun defansı.

Baya kötü herif, koca 1 aylık transfer döneminde bunun yerine oynayabilecek ve katkı alabileceğimiz bir tane adam bulamamak yetenek fukaralığıdır.

Abi yok yav lanet gelsin ondan gelecek katkıya. Geçen sene de bu haldeydi bu herif 1 sene geçti değişen yok.
2 maç oynadık 4 golü direkt olarak yedirdi, hata yaptı top döndü dolaştı da değil direkt etki. Köhn defansif olarak yerden yere vuruluyor da bu herife iman ettirir onun defansı.

Baya kötü herif, koca 1 aylık transfer döneminde bunun yerine oynayabilecek ve katkı alabileceğimiz bir tane adam bulamamak yetenek fukaralığıdır.
İşin en kötü tarafını es geçiyorsun:Bu arkadaş yüzünden Kerem'i bitirdin.Bence en kötüsü bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt