Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert’in fazla abartıldığına şahit oluyorum, biz de izledik o kadar abartılacak bir adam değil, ha çift bek oynuyor diye geçen sene bizim maçlardan sonra alalım demiştim ama vadettikleri sınırlı olur.

Siteye girip carrying var diye müthiş dribblingci falan sanmayın kısacası, Danimarka liginin ne kadar leş olduğunu son hafta maçlarına ve skorlarına bakarak anlayabilirsinix, ha bu adam fizik kalite ve istikrar anlamında seni üzmez orası ayrı ve çalışkan bir çocuk.

Evet beyler jalertin nelsonu takip etmesini 20 sayfa konuşuyoruz.

Jelert’in fazla abartıldığına şahit oluyorum, biz de izledik o kadar abartılacak bir adam değil, ha çift bek oynuyor diye geçen sene bizim maçlardan sonra alalım demiştim ama vadettikleri sınırlı olur.

Siteye girip carrying var diye müthiş dribblingci falan sanmayın kısacası, Danimarka liginin ne kadar leş olduğunu son hafta maçlarına ve skorlarına bakarak anlayabilirsinix, ha bu adam fizik kalite ve istikrar anlamında seni üzmez orası ayrı ve çalışkan bir çocuk.

Kilit nokta işte renktaş. İhtiyacımız olanın bu olduğunu düşünüyorum.

Gerçekten çok merak ediyorum 21 temmuzda kimin adı piyasaya düşecek,var biseyler o gün.mc tominay mi bitecek bilemem ama var bisey kesinlikle

Bunu topla kat etmesinden dolayı dedim ya, izleyenler genelde buna vurgu yapmışlar. Yoksa Jelert daha defansif bir profil tabi
Dribblingi de düşündüğün gibi değil. Dikine boş dribbling yapacak alanı burada bulamayacak, 1e1deki dribblinglerine bakman lazım fikir vermesi için.

Zaten mesele de bu, geniş alan bulamayacak olması.

Dribblingi de düşündüğün gibi değil. Dikine boş dribbling yapacak alanı burada bulamayacak, 1e1deki dribblinglerine bakman lazım fikir vermesi için.

Zaten mesele de bu, geniş alan bulamayacak olması.
Birebirleri nasılmış peki amirim, veri var mıdır, üzer mi bu açıdan bizi?

Bizim en eksik olduğumuz nokta fizik kalite. Fener maçında da gördük bunu avrupa maçlarında da. Çok koşacak adam lazım bize. Zaten mertens ziyech icardi var yaratıcılığı yüksek adamlar. Çevresini çok koşan adamla doldur yeter. Barış davinson kohn dışında dinamik hızlı çevik adam yok. 2-3 tane düz avrupa topçusu atalım sahaya istiyorum. Orta sahayada atiba lazım bize bence.

Marsilya, Mason Greenwood ile 2029 yılına kadar sözleşme imzaladı.

💰 Bonservis: 30 M €
💵 %50 satıştan pay

(Fabrizio Romano)

kadin döven tecavüzcü pislik greenwood zu marseille

10 milyon euronuz olsa jelerti mi alırdınız

Bu sorunun cevabı bizi transferin doğru olup olmadığı sonucuna ulaştırıyo

Mazrouyi biz almasak bile bu hafta ayrilacak kesinlikle, bjkye falan kiralamasinlar da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt