- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Aç sen,21 temmuz büyük gün,şüphen olmasinNöbeti ben açarsam iyi hamlelerin gelme olasılığına bakar mısın pls
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aç sen,21 temmuz büyük gün,şüphen olmasinNöbeti ben açarsam iyi hamlelerin gelme olasılığına bakar mısın pls
Fenerin orta sahaya alacağı kimse hiç ismi çıkmıyor garip. Samardzic çıktı sanırım başka isim görmedim.Fb alır bunu bak görün
Cafu ya da Maicon gibi bir sağbek bulamadılar.
Jelert’in fazla abartıldığına şahit oluyorum, biz de izledik o kadar abartılacak bir adam değil, ha çift bek oynuyor diye geçen sene bizim maçlardan sonra alalım demiştim ama vadettikleri sınırlı olur.
Siteye girip carrying var diye müthiş dribblingci falan sanmayın kısacası, Danimarka liginin ne kadar leş olduğunu son hafta maçlarına ve skorlarına bakarak anlayabilirsinix, ha bu adam fizik kalite ve istikrar anlamında seni üzmez orası ayrı ve çalışkan bir çocuk.
Dribblingi de düşündüğün gibi değil. Dikine boş dribbling yapacak alanı burada bulamayacak, 1e1deki dribblinglerine bakman lazım fikir vermesi için.Bunu topla kat etmesinden dolayı dedim ya, izleyenler genelde buna vurgu yapmışlar. Yoksa Jelert daha defansif bir profil tabi
Birebirleri nasılmış peki amirim, veri var mıdır, üzer mi bu açıdan bizi?Dribblingi de düşündüğün gibi değil. Dikine boş dribbling yapacak alanı burada bulamayacak, 1e1deki dribblinglerine bakman lazım fikir vermesi için.
Zaten mesele de bu, geniş alan bulamayacak olması.
Bizim en eksik olduğumuz nokta fizik kalite. Fener maçında da gördük bunu avrupa maçlarında da. Çok koşacak adam lazım bize. Zaten mertens ziyech icardi var yaratıcılığı yüksek adamlar. Çevresini çok koşan adamla doldur yeter. Barış davinson kohn dışında dinamik hızlı çevik adam yok. 2-3 tane düz avrupa topçusu atalım sahaya istiyorum. Orta sahayada atiba lazım bize bence.Jelert’in fazla abartıldığına şahit oluyorum, biz de izledik o kadar abartılacak bir adam değil, ha çift bek oynuyor diye geçen sene bizim maçlardan sonra alalım demiştim ama vadettikleri sınırlı olur.
Siteye girip carrying var diye müthiş dribblingci falan sanmayın kısacası, Danimarka liginin ne kadar leş olduğunu son hafta maçlarına ve skorlarına bakarak anlayabilirsinix, ha bu adam fizik kalite ve istikrar anlamında seni üzmez orası ayrı ve çalışkan bir çocuk.
Doue yandı,wendel de olası değil bana göreHaluklarin 48 saatinin 20 saati doldu 28 saat kaldı![]()
SağJelert sol bek mi
Normal çünkü onların basını sızdırmıyor her şeyi bizimkiler birbiri ile yarışıyor ne sallasak diye.Fenerin orta sahaya alacağı kimse hiç ismi çıkmıyor garip. Samardzic çıktı sanırım başka isim görmedim.
Yok artık kesinlikle o kadar etmez şu anda kazık yemiş Marsilya . Geçen sene toparlanma vardı da öyle aman aman futbol falan da oynamadıMarsilya, Mason Greenwood ile 2029 yılına kadar sözleşme imzaladı.
Bonservis: 30 M €
%50 satıştan pay
(Fabrizio Romano)