- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Denildigi gibi boeyden daha hızlı ve teknik kapasitesi yüksek sagbek almışsak tebrik ederim ben cengoyu,izleyekte bi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hızlı yahu adam yetişir. ama boey gibi omuzu yapıştırıp topu alabilirmi bilemiyorum. full maclarını izlemek lazım. Hele bir gelsin formamızı giysin o zaman değerlendirelim.Bence olamaz geri donmede boey hizina yetisebilecek oyuncu sayisi cok cok az
boey gibi iş ahlaki ve azmi varsa gelişebilecek bir yaşta.Her zaman şu örneği aklımda tutarım 26 yaşına hatta 27 yaşına kadar burak yılmaz nasıldı nasıl olduhızlı yahu adam yetişir. ama boey gibi omuzu yapıştırıp topu alabilirmi bilemiyorum. full maclarını izlemek lazım. Hele bir gelsin formamızı giysin o zaman değerlendirelim.
gscyi taniyamamissin sendünkü maçtan sonra defansı sağlam bir sağ bek almalıyız dendi bu adam da böyle şimdi neden fikir değiştiriliyor anlamadım
Ferdi’den daha teknik orta açmayı biliyor çocuk topa vurmayı biliyor Ferdi dümdüz adam koşuyor sadeceferdi gibi topu alınca ivmeleniyor eleman begendim
olabilir renktaşda dün yüz kişiden 90 nı defansı sağlam olmalı fizik gücü sağlam olmalı demişti sağ bek için hatta doue sadece ofansta iyi defansta kötü almayalım diyenler bugün istenilen profildeki adamı istemiyorgscyi taniyamamissin sen
top ayagına yapışıyorFerdi’den daha teknik orta açmayı biliyor çocuk topa vurmayı biliyor Ferdi dümdüz adam koşuyor sadece
Abi elimde olsa kuzeyden sol bekte bulur getiririm defansı komple kuzeyli kurarım herifler beton gibitop ayagına yapışıyor
şimdi kuzeyliler sistemle oynuyor fln denıyor ama bu adam bireysel olarakta öne cıkmış ezbere pas atmıyor
bek olupta boylu poslu fizikli olanların kralı kayle walkerdır diğerleri tırtDanimarkali'nin bile uzun boylu olmayanini bulmusuz.
ofansı iyi denilen ferdinin kaç golü kaç asisti vardı acabaFerdi ve boeyi tutmayan tek kişiyim galiba.bi oyuncu 50 kere bindirip sonuç alamıyosa sorun vardır.boey defansif olarak manyak olduğu için ferdinin çok önünde ...
Doue tirt diyorsun yani?bek olupta boylu poslu fizikli olanların kralı kayle walkerdır diğerleri tırt
Boey den sonra Jelert diyorsak oyun planımızı da revize etmemiz gerekiyor Melihim. Beğenmediğimiz Köhn kadar hucum katkısı alacağımızı sanmıyorum ama beğenmediğimiz Köhn ün defansif anlamda veremediği güveni Jelert in verme ihtimali var. Senin şimdi içine sindi mi?Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv
Olasi harcamalara cok fazla takiliyorsunuz. 10 da harcariz 15 de harcariz. Yönetimin vardir bir bildigi. Kaba hesap belki ama olasi Zaniolo satisindan 30-35 milyonlardan konusuluyor. 35e satarsan bir sol bek icin rahatlikla 15 verebilirsin. Gidersin orta sahaya da 15 verebilirsin. Basari...www.gscimbom.com.tr
daha önce yazmıştım azizim :d