Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denildigi gibi boeyden daha hızlı ve teknik kapasitesi yüksek sagbek almışsak tebrik ederim ben cengoyu,izleyekte bi

hızlı yahu adam yetişir. ama boey gibi omuzu yapıştırıp topu alabilirmi bilemiyorum. full maclarını izlemek lazım. Hele bir gelsin formamızı giysin o zaman değerlendirelim.
boey gibi iş ahlaki ve azmi varsa gelişebilecek bir yaşta.Her zaman şu örneği aklımda tutarım 26 yaşına hatta 27 yaşına kadar burak yılmaz nasıldı nasıl oldu

Ferdi ve boeyi tutmayan tek kişiyim galiba.bi oyuncu 50 kere bindirip sonuç alamıyosa sorun vardır.boey defansif olarak manyak olduğu için ferdinin çok önünde ...

Bu arada boey de hücumcu bir bek degildi hızıyla oraya kadar gidiyor tempo yapıyordu sürekli bindirerek ama o kadar yani sonrası yok genelde hep yanlıs tercihler yapıyordu. O yönden jelert ile ters oldugunu düşünmüyorum.

daha önce yazmıştım azizim :d
Boey den sonra Jelert diyorsak oyun planımızı da revize etmemiz gerekiyor Melihim. Beğenmediğimiz Köhn kadar hucum katkısı alacağımızı sanmıyorum ama beğenmediğimiz Köhn ün defansif anlamda veremediği güveni Jelert in verme ihtimali var. Senin şimdi içine sindi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt