Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arias’i turnuva basladigindan bu yana takip ediyorum

Bence bizim aradigimiz profil degil bu arada

Baris alper giderse onun yerine gelebilir ve yerini her türlü doldurur fiziksel olarak ayni gücte

Ama teknik olarak yunus kadar etkili degil bence

Şampiyonluk kutlamaları bitiyor
Yeni sezon hazırlıkları kısa süre içinde başlıyor
Osimheni alacaz bekliyoruz balonu sönüyor
Forvet yok kaleci yok bek yok
Yani yönetim için lale devri bitti, acı vahşet kan dolu günler başlıyor

Gençlerin ne suçu var

Ülkedeki gençler napsın insaf diyin

Ev araba tatil doğru düzgün yemek eğlence gezme tozma yurt dışını görebilme vs. bunların hiçbirini yapamıyolar

Önceki nesillere kıyasla sefillik içindeler. 35 yaşında emekli olmuş tipleri falan yüzdürüyorlar kendileri emeklilik için 70'e kadar bekleyecekler

Ben olsam yaşlıları kıtır kıtır doğrardım. Heriflere bundan daha kötü bi ülke bırakılamazdı yaşlılar gram saygıyı hak etmiyolar. İnş toplu taşıma vasıtalarında falan tekmeleyerek koltuktan kovup yerlerine otururlar

Yazdim zaten

Ülkenin genel durumundan dolayi diye belirttim

Ekli dosyayı görüntüle 292789

Limit buysa alttaki toplam maaş bütçesinin yaklaşık tutarını düşünce 50 Milyon Euro civarı limit kalıyor transfere. Buna maaş da dahil.

Ekli dosyayı görüntüle 292788

4-5 topçu alınacağını ön görürsek bu limitle Osimhen işi hayal gibi görünüyor. Sermaye artırımıyla ne kadar fark yansıyor bu limite ona da bakmak lazım.
Biz böyleysek jk ile fb nasıl transfer yapacak reis

İnter başkanı da açıklama yaptı şimdi Hakan adım adım geliyor

Hakan ayrilmak istiyor olabilir ama biraz empati kurmak lazim

Torreira veya baris alper yilmaz ayrilmak istesin ve bizi pazarlik olarak zor duruma soksun

Hos bir durum degil

Bunu daha önce marcao da yapti,genel de eski kuluplerini zor duruma sokarak transfer olanlar basarisiz oluyorlar

Hakan ayrilmak istiyor olabilir ama biraz empati kurmak lazim

Torreira veya baris alper yilmaz ayrilmak istesin ve bizi pazarlik olarak zor duruma soksun

Hos bir durum degil

Bunu daha önce marcao da yapti,genel de eski kuluplerini zor duruma sokarak transfer olanlar basarisiz oluyorlar

Evet ama futbolcular artık çok güçlü

İnter ağlama lan beleşe alırken iyiydi. Salın herifi nereye giderse gitsin kolaylık yapın. Belki Juveye gider bu arada : )

Finito Giocare

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Dursun baba interi karıştırdı. Bize helal olsun demek duser.

bu arada futbolcuların interde yaptığı KANCIKLIK

lautoro adam gibi adam çıktı

ne olursa olsun ekmeğini yediğin kulubu bu kadar zor duruma sokamazsın AYIP

][emoji6][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Umut Gül" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Evet ama futbolcular artık çok güçlü

Abartili sözlesmeler den dolayi evet

Hey gidi günler eskiden tomas sasa ilic aylarca para alamiyorlar diye acaba devre arasi tatilinden sonra ülkelerinden dönecekler mi diye merak ederdik

Simdi ise okadar güclüler ki sözlesme geregi herseyin bir karsiligi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt