- 2 Temmuz 2011
- 137.842
- 58.759
- 5.488
Osimhene teklifimiz net 10 milyon falan bence,2-3 milyon daha çıkarsak ciddiye biner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarih belirlenmiş Temmuz 15 az çok güvenilir dediğimiz kaynaklar bunu demişti bakalım doğru mu değil mi? Az kaldı göreceğiz. O tarihten sonra ekstra yeni tarih falan işleri olursa o zaman bizim için en kötü senaryo olur.Osimhen'i hedef gösterme niyetinde değilim fakat bizi son seçenek gördüğü o kadar belli ki. Bu daha ligin son haftalarında bile belliydi. Değil 2 hafta, ligin başına kadar bekletmez diyemem. Yönetim net bir tarih belirlemeli diyeceğim de, tarihi Osimhen belirleyecek gibi.
Şu an Avrupa'dan teklif bekliyor, parayı seçse, Araplar hala yıllık 50 milyon ile masada. Bizim bu denklemde pek yerimiz yok mantıken.
Di Marzio: Juve, Osimhen için ciddi.2011’den beridir burdayım. Eskiden son haberler nedir diye sorduğumuzda veya selam verdiğimiz de en az 5 kişi cevap verirdi. Vayyy beee yaşlanınca kimse bizi iplememeye başladı. Ayıptır looo!
Yaw bu haber olsa bile verilmez insanda utanma olur.Di Marzio: Juve, Osimhen için ciddi.
Gökhan Dinç: GS, Osimhen'i arayıp halini hatrını sordu, transfer konuşulmadı. Osimhen bu aramaya çok sevindi.
Hiçbir gelişme yok gibi , çok gizli yürüyoruz bu yılSon haberler nedir yiğitler.?
2011’den beridir burdayım. Eskiden son haberler nedir diye sorduğumuzda veya selam verdiğimiz de en az 5 kişi cevap verirdi. Vayyy beee yaşlanınca kimse bizi iplememeye başladı. Ayıptır looo!
Ligin son haftasını hatırlıyorum, Osimhen için çok beklenmeyecek, kararını sezon bitince kısa sürede bildirmesini istedi yönetim deniliyordu. Gelinen noktada taviz verdiğimiz aşikar.Tarih belirlenmiş Temmuz 15 az çok güvenilir dediğimiz kaynaklar bunu demişti bakalım doğru mu değil mi? Az kaldı göreceğiz. O tarihten sonra ekstra yeni tarih falan işleri olursa o zaman bizim için en kötü senaryo olur.
Öyle olmalıHakanı bu gidişle bedavaya alacaz.
Kaçan balık büyük olduJohn arias akıyo her maç keşke alsaydık şu adamı
Gençlerin ne suçu varSen yaslanmadin
Ülke’nin genel durumundan dolayi genclik degisti
Sokak ta bisiklet ten düstügünde yardimina kosmak yerine tik tok da canli yayin acacak bir genclik ten bahsediyoruz