Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhene teklifimiz net 10 milyon falan bence,2-3 milyon daha çıkarsak ciddiye biner

Osimhen'i hedef gösterme niyetinde değilim fakat bizi son seçenek gördüğü o kadar belli ki. Bu daha ligin son haftalarında bile belliydi. Değil 2 hafta, ligin başına kadar bekletmez diyemem. Yönetim net bir tarih belirlemeli diyeceğim de, tarihi Osimhen belirleyecek gibi.

Şu an Avrupa'dan teklif bekliyor, parayı seçse, Araplar hala yıllık 50 milyon ile masada. Bizim bu denklemde pek yerimiz yok mantıken.
Tarih belirlenmiş Temmuz 15 az çok güvenilir dediğimiz kaynaklar bunu demişti bakalım doğru mu değil mi? Az kaldı göreceğiz. O tarihten sonra ekstra yeni tarih falan işleri olursa o zaman bizim için en kötü senaryo olur.

Osimhen işi yalnız korkutucu olmadığı senaryoda harbiden transferde patır patır sıçabiliriz çünkü oluşacağı yangından sonra gidip abuk sabuk adamlara tonla para verip yine zor çıkabileceğimiz sözleşmelere imza atarsak asıl çöküş böyle olur.

A-B-C-D-E-F-G-H her türlü plan olmalı

2011’den beridir burdayım. Eskiden son haberler nedir diye sorduğumuzda veya selam verdiğimiz de en az 5 kişi cevap verirdi. Vayyy beee yaşlanınca kimse bizi iplememeye başladı. Ayıptır looo!
Di Marzio: Juve, Osimhen için ciddi.

Gökhan Dinç: GS, Osimhen'i arayıp halini hatrını sordu, transfer konuşulmadı. Osimhen bu aramaya çok sevindi.

Takim calismalara basladiginda herhangi bir transfer gelmezse bizim muhabirlerin yapacaklari ilk haber zaniolo’nun antremanlarin yildizi oldugunu yazmak olur

2011’den beridir burdayım. Eskiden son haberler nedir diye sorduğumuzda veya selam verdiğimiz de en az 5 kişi cevap verirdi. Vayyy beee yaşlanınca kimse bizi iplememeye başladı. Ayıptır looo!

Sen yaslanmadin

Ülke’nin genel durumundan dolayi genclik degisti

Sokak ta bisiklet ten düstügünde yardimina kosmak yerine tik tok da canli yayin acacak bir genclik ten bahsediyoruz

Tarih belirlenmiş Temmuz 15 az çok güvenilir dediğimiz kaynaklar bunu demişti bakalım doğru mu değil mi? Az kaldı göreceğiz. O tarihten sonra ekstra yeni tarih falan işleri olursa o zaman bizim için en kötü senaryo olur.
Ligin son haftasını hatırlıyorum, Osimhen için çok beklenmeyecek, kararını sezon bitince kısa sürede bildirmesini istedi yönetim deniliyordu. Gelinen noktada taviz verdiğimiz aşikar.

15'inde de Osimhen için Avrupa veya Al Hilal cephesinde ciddi gelişme olmazsa beklemeye devam edeceğimizi düşünüyorum bir süre daha.

image (27).webp

Limit buysa alttaki toplam maaş bütçesinin yaklaşık tutarını düşünce 50 Milyon Euro civarı limit kalıyor transfere. Buna maaş da dahil.

Screenshot Capture - 2025-07-01 - 00-38-23.webp

4-5 topçu alınacağını ön görürsek bu limitle Osimhen işi hayal gibi görünüyor. Sermaye artırımıyla ne kadar fark yansıyor bu limite ona da bakmak lazım.

Sen yaslanmadin

Ülke’nin genel durumundan dolayi genclik degisti

Sokak ta bisiklet ten düstügünde yardimina kosmak yerine tik tok da canli yayin acacak bir genclik ten bahsediyoruz
Gençlerin ne suçu var

Ülkedeki gençler napsın insaf diyin

Ev araba tatil doğru düzgün yemek eğlence gezme tozma yurt dışını görebilme vs. bunların hiçbirini yapamıyolar

Önceki nesillere kıyasla sefillik içindeler. 35 yaşında emekli olmuş tipleri falan yüzdürüyorlar kendileri emeklilik için 70'e kadar bekleyecekler

Ben olsam yaşlıları kıtır kıtır doğrardım. Heriflere bundan daha kötü bi ülke bırakılamazdı yaşlılar gram saygıyı hak etmiyolar. İnş toplu taşıma vasıtalarında falan tekmeleyerek koltuktan kovup yerlerine otururlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt