Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi'nin Juve'de çılgın atma riskini alır mı Napoli. Hala Premier lig büyük tehlike İsak, Gyökeres vs. olmazsa babalardan biri çekip alabilir.

Şayet Ndicka transferinde Marsilya ile yarışıyorsak stoper ihtiyaçlarını giderdiler

Ndicka'nın tek talibi olarak kaldık şu an yeni talip çıkmazsa. 25 istiyordu Roma gerçi onlarda acil ihtiyaç için satışlarını yaptılar ama Ndicka hala satış listesindeyse 15'e falan kadar inebilirler başka yüksek bonservis verecek talibi çıkmazsa.

Osimen'in Juve, Arsenal, Liverpool gibi kulüpleri istediği net. Vlahaviç'i satabilse Juventus 100 milyon verip bu transferi yapabilirdi ama satamadığı durumda sanmıyorum Osimhen'i alsınlar. Bence Osimen bu kulüpler olmazsa Arabistan'a gidecek.

Vlahovici satsalar dahi alabilecekleri Jonathan david.onun bile istedikleri fazla gelmiş,bekletiyolar davidi

Osimhen bir an evvel rotasını çizer ve transferlerden ötürü bizim yönetime daha fazla bekleme bahanesi sunmaz inşallah.

osimhen bizde kalacak olsa çıktığımız rakamları düşününce şimdiye çoktan kalırdı

yönetimle anlaşmalı bonservis düşürme gibi bir sebep yoksa kalmak istemediği belli oluyor

ayni şekilde araplara da en son seçenek olarak bakıyor
Veda falan da etmedi manyak herif var bi bit yeniği

Top tepicilere bak.

Bir tanesi İcardi burda kral benim dedi diye ağlaklık yapar diğeri 2.5 ay teklif kovalar

Osi juve ye gitmek istiyorsa tek sebebi Napoli ye olan hırsıdır. Başka birşey değil.

Osimhen'i hedef gösterme niyetinde değilim fakat bizi son seçenek gördüğü o kadar belli ki. Bu daha ligin son haftalarında bile belliydi. Değil 2 hafta, ligin başına kadar bekletmez diyemem. Yönetim net bir tarih belirlemeli diyeceğim de, tarihi Osimhen belirleyecek gibi.

Şu an Avrupa'dan teklif bekliyor, parayı seçse, Araplar hala yıllık 50 milyon ile masada. Bizim bu denklemde pek yerimiz yok mantıken.

Sergi anguissa haritasına baksana gelecek mi

Ben artik harita bakmiyorum

Dun osimhen için horary açtım teklifimizi kabul edecek mi diye,biz dün geceden itibaren bu işe yogunlastik kulüp olarak çok sıcak hersey osimhende ama osimhenin beklentileri var diyo harita ve osimhen şu an rahat diyo (tatil vs ama parayı da düşünüyor)

biz osimhende neyi bekliyoruz tam olarak? premier lig veya juventus fln bekliyor. hadi bunlar olmadı ozmnda Al hilal ve uçuk teklifi var. neyi bekliyoruz?

1751319603963.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt