Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha onaylanmamış değil mi sermaye artışı anladığım düzeltme yapılmış? Her yerde onaylanmış gibi yapıldı haber ama açıklamada SPK onayı ile ilgili bir şey göremedim. Onun dışında 8.1 milyarın yaklaşık 6.5'i BB kapatılması ve bu sermaye artışı için kullanılacak kredi için kullanılacak. 1.2 milyar TL oyuncu bonservis, maaş, menajer vb. ödemeler. 400 milyon TL'si de vergi ödemelerinde kullanılacak. Bununla birlikte BB'den tamamen çıkmış olacağız herhalde.
2. Bir bildirim daha var nereye harnacagina dair onaylanmis ibaresi var ama anlamadim kim onaylamis bakin isterseniz.

Osimhen günün sonunda Psg yapar. O para PSG’de var.

Abi başka kulüp adları da çıkacak.

neticede osimhein kararina kalıyor hersey,sapitmayalim lütfen

Halil Dervişoğlu kampa katılacak
Hazır sinirler gergin , biraz ferahlayın

1751318850047.webp

bodo glimtten şöyle bi tip yok mu muhakkak alalım denecek

osimhen bizde kalacak olsa çıktığımız rakamları düşününce şimdiye çoktan kalırdı

yönetimle anlaşmalı bonservis düşürme gibi bir sebep yoksa kalmak istemediği belli oluyor

ayni şekilde araplara da en son seçenek olarak bakıyor

Osimen'in Juve, Arsenal, Liverpool gibi kulüpleri istediği net. Vlahaviç'i satabilse Juventus 100 milyon verip bu transferi yapabilirdi ama satamadığı durumda sanmıyorum Osimhen'i alsınlar. Bence Osimen bu kulüpler olmazsa Arabistan'a gidecek.

Şayet Ndicka transferinde Marsilya ile yarışıyorsak stoper ihtiyaçlarını giderdiler

Tudor sabaha kadar koşturur Osimhen’i artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt