Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.900
- 7.984
- 1.233
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. Bir bildirim daha var nereye harnacagina dair onaylanmis ibaresi var ama anlamadim kim onaylamis bakin isterseniz.Daha onaylanmamış değil mi sermaye artışı anladığım düzeltme yapılmış? Her yerde onaylanmış gibi yapıldı haber ama açıklamada SPK onayı ile ilgili bir şey göremedim. Onun dışında 8.1 milyarın yaklaşık 6.5'i BB kapatılması ve bu sermaye artışı için kullanılacak kredi için kullanılacak. 1.2 milyar TL oyuncu bonservis, maaş, menajer vb. ödemeler. 400 milyon TL'si de vergi ödemelerinde kullanılacak. Bununla birlikte BB'den tamamen çıkmış olacağız herhalde.
Osimhen günün sonunda Psg yapar. O para PSG’de var.
Bjkye ver gitsinHalil Dervişoğlu kampa katılacak
Hazır sinirler gergin , biraz ferahlayın
2. bildirimde yönetim kurulu kararı sanırım o parayı buralara harcayacağız gibi bir onay.2. Bir bildirim daha var nereye harnacagina dair onaylanmis ibaresi var ama anlamadim kim onaylamis bakin isterseniz.
Abi başka kulüp adları da çıkacak.
neticede osimhein kararina kalıyor hersey,sapitmayalim lütfen
Tier 3 sallamasyona inan başkana diğer yöneticilere falan inanmaosimhenin bize gelmeyeceğini zaten biliyodum parası falan da hazır değildi zaten adım gibi eminim yönetim zaman kazanmış oldu