Transfer Nöbeti #6 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ufak ufak yangınlar başlıyor, güzelllll

bu mevcut yönetimi 1 saniye bile rahat bırakmamalı, saniye değil salise bile.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Necati Ateş sabun un eski kanal sd e transfer olmuş. Nasıl bir tavır sergilememiz gerek

Osimhen'in gelmediği senaryoda Icardi'yi kesmez hoca. 4231 - 433'ten devam. Morata da gidiyorsa o zaman yedekliği sorun etmeyecek yırtıcı bir forvet almalıyız yedeğe. Çok para istedikleri için Romulo'ya karşıydım ama Romulo profilidir lazım olan.

Temmuz ortasına kadar transfer olmaz dedik

Uğurcanı çok beğenmeme rağmen daha iyisini alamayacağımıza kanaat getirdim

kaleci osi orta saha ve stoper şart tabii barışın kaldığı senoryada sol stoper de olursa muthiş olur

12 yabancılı yerde 3 yabancı forveti napıcan kimi oynatıcan kimi yedek oturtucan kimi tribüne göndericen

Saçmalıyorsun sürekli
12+2 kuralı var. İcardi tekrar sakatlanmaya müsait durumda. Tek santraforla icardi +transfer yaparsan sezon boyunca tek santrafor kalabilirsin. Saçmalayan da sizsiniz

Osimhen-Hakan-Kaleci sırayla transfer önem sırası.Hakan'ı almadığın sürece Osi-Sane falan hiç anlamı yok kim pozisyona sokacak Sane'yi falan yada gol atıp maç alacak.Sara paşamızın keyfini bekleyemeyiz.Günay bile götürür kaleyi en azından.
Bence o dediğin adam hakan değil gerçek bir 10 numara veya ilkay

Sen farkında olmadan da bunu yapıyor olabilirsin, olay beni manipüle etmek ya da etmemek değil. Kaldı ki buna gerek yok yetenekli bir adamsın diyorum.

Saol
Geçen ben futbol Bilgini Paraya Dönüştür diye bir konu açtım. Harekete geçmeniz ya da geçtiyseniz de vites yükseltmeniz özelinde bilhassa sen ve birkaç kişiye belki ilham olur diye bir yazı yazdım.

Keramettin yüzünden harekete geçemiyoruz önümüzü tıkıyor
Konu özelinde bilerek yüzeysel kalmak istiyorum çünkü oralar çok sıkıntılı, ritüeller, büyüler vs. Ler.

İlişki koçuydun ya,bağlama ya da ayırma büyüsü falan mı yapıyodun
Hatta orada da dedim, kimseyi evinde rahatsız etmezseniz, sizi de rahatsız etmezler diye.

O konuları paylaşmak güzel ama merakın peşinde derinleşmek seni çıkamayacağın yerlere sürükleyebilir. Burada da yine iyi niyetimle uzak dur diyorum.

Yaw konuya etkilenen varsa girmesin dedik sen yaz okuruz biz
Aç bir spor sayfası destekleyelim, ağzın iyi laf yapıyor, muhtemelen yoğun bir akrep enerjin var. Kullan bunu. Satır aralarında sana hep ifade etmeye çalıştım.

Yine saol

12+2 kuralı var. İcardi tekrar sakatlanmaya müsait durumda. Tek santraforla icardi +transfer yaparsan sezon boyunca tek santrafor kalabilirsin. Saçmalayan da sizsiniz
25 kişilik bir planlama yap bakim 3 yabancı forvetle

17 avrupalı
4 trde yetişme yerli
4 altyapıdan yetişme olacak şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt