Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muk olur da isin sonunda ikisi de olmaz gibiosimhenle nasıl olur?
Ikinci forvet/forvet arkası/kanat forvet gibi düşünMevkisi ne
linki at herkes gorsun* Ülkede yetişmiş zorunlu 4 oyuncu
* Kulüp altyapısında yetişmiş zorunlu 4 oyuncu
*Kuralsız 17 oyuncu
Kaynak : Uefa.edu.tr
Rizeli topçuya onay vermem çok zor, hücumda iyi ama bizde olay farklı.Zeki dümdüz adam sahada bulunmaktan başka vasfı yok
Şu taha şahin mi ne o övülüyo izledin mi hiç iyiyse onu alak
As a minimum, eight of those 25 places are reserved exclusively for 'locally trained players' and no club may have more than four 'association-trained players' listed among those eight places. If a club has fewer than eight locally trained players in their squad, then the maximum number of players on List A is reduced accordingly.
Zeki adıyla çelişir şekilde top oynuyor murfRizeli topçuya onay vermem çok zor, hücumda iyi ama bizde olay farklı.
Kaan-Eren seviyesinde katkı verir Zeki bizim ligde
Kaç yıldır orjinal yerli sağ bekimiz yokken alınmalı diyorum
Yunus zaten kurala uygun, hem altyapı oyuncumuz dolayısıyla TR'de yetişmiş oluyor
@Ekin AmadAs a minimum, eight of those 25 places are reserved exclusively for 'locally trained players' and no club may have more than four 'association-trained players' listed among those eight places. If a club has fewer than eight locally trained players in their squad, then the maximum number of players on List A is reduced accordingly.
What's a 'locally trained player'?
There are two categories:
1. Club-trained players who were on a club's books for three entire seasons (i.e. the period between the first and last official match of the relevant national championship) or of 36 months between the ages of 15 and 21.
2. Association-trained players who were on another club's books in the same association for three entire seasons (i.e. the period between the first and last official match of the relevant national championship) or of 36 months between the ages of 15 and 21.
![]()
Champions League league phase squads, player registration deadlines: All you need to know | UEFA Champions League 2024/25
How many players can a club register, when is the deadline and what changes can they make? All you need to know about the 2024/25 UEFA Champions League league phase squads.www.uefa.com
Başka takımdan olmalıymış. istisna varsa bilemem, daha detaylı bakılabilir.
Kuralı bulduk alpercim altyapıdan yetişmiş adam klasmanıyla trde yetişme klasmanı farklı yunus metehan falan o gruba girmiyorYunus zaten kurala uygun, hem altyapı oyuncumuz dolayısıyla TR'de yetişmiş oluyor
Dostum yunus iki kuralı da sağlıyorBen teşekkür ederim
Evet kural öyle malesef
17 yabancı pasaport
4 gs altyapısından yetişme
4 gs hariç tr içi yetişme
Şeklinde
elinle peceteye yazdigin seyleri resmi kaynak diye milleti yutturacagini mi sandin? at linkini gorsun herkes. sonra ben de bisey aticam.Ekin noldu foton gitti
Ver ulan paramı
Olm adam atmış ya yukarda işte kör müsünelinle peceteye yazdigin seyleri resmi kaynak diye milleti yutturacagini mi sandin? at linkini gorsun herkes. sonra ben de bisey aticam.
screenshotlari da aldim bu arada. postlarini silmeye kalkma.
pardon ingilizcem yok demistin.Olm adam atmış ya yukarda işte kör müsün
J David kesin gitti mi JuveyeYunus zaten kurala uygun, hem altyapı oyuncumuz dolayısıyla TR'de yetişmiş oluyor
Kardeşim öyle olursa trden transfer yapmana ne gerek var kiDostum yunus iki kuralı da sağlıyor
sana 4 taksit yaparim hadi bu kiyagimi da unutmaKardeşim öyle olursa trden transfer yapmana ne gerek var ki
Yunus metehan jankat emin memin 8 kişi yazar geçersin niye günlerdir apo eren barış bunların yanına 1 tr içinde yetişme adam daha arıyoruz hiç düşünmediniz mi